Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lär dig mer om innovation, samarbete och kreativitet som händer på Santa Fe University of Art and Design - direkt från SFUAD lärare, studenter och alumner från alla program på vårt campus! Träffa dina professorer, se elevarbeten, och förstå vad som väntar dig på SFUAD. Du är redo att bli konstnär - och vi är redo att hjälpa!

UPPGIFT

Vårt uppdrag är att förbereda begåvade studenter runt om i världen för framgångsrika karriärer som kreatörer inom områdena konst, design, entreprenörskap och innovation.

Vi uppnår detta uppdrag genom att odla elevernas konstnärliga, akademiska och yrkesmässiga färdigheter och kunskaper, samtidigt berika deras lärande genom meningsfull samhällsengagemang, spännande campus aktiviteter, och deltagande i det globala konstsamfundet.

Santa Fe University of Art and Design ger extraordinära mellanslag för att skapa, där exceptionella lärare och praktiserande konstnärer inspirerar, utmaning, och mentor sina elever när de utvecklar sina kreativa och professionella identiteter.

Här är några av de andra sätt som vi stödjer konstnärer och samhället i stort:

FRÄMJA KAMERAN

Som en av de få amerikanska universitetscampus med en professionell filmstudio, erbjuder Garson Studios, Santa Fe University of Art and Design up-and-coming lokala filmskapare tillgång till en toppmodern biograf, tre sounds, och produktion kontor. Garson Studios har också använts för en mängd olika filmproduktioner såsom Longmire, True Grit, och No Country for Old Män.

COMMUNITY FOCUS DAY

Under 2011 skapade vi en gemenskaps Focus dag, syftar till att stärka en känsla av socialt ansvar bland våra elever och lärare. Vi gå upp med många ideella organisationer i närheten av Santa Fe, såsom Big Brothers Big Sisters, Habitat for Humanity, och andra lokala organisationer, för att låna ut våra timmar och passion för att deras orsaker. Ta reda på om årets Community Focus dag, och hur du kan delta i.

Sponsra ARTS

Vi brinner för sponsring konstutställningar och evenemang, såsom Santa Fe filmfestival. Vår på campus Cinemateket, The Screen, är en viktig mötesplats för festivalen. Vi har också Santa Fe konstnärer på Marion Center och i vår Fine Arts galleri ofta hela terminen.

STÖDJA UNGA KONSTNÄRER

För att uppmuntra nästa generation av kreatörer, ger vi tillgång till anläggningar och resurser. Det inkluderar utrymme för en Monte del Sol Charter School fundraiser, Santa Fe Art Institute sommarläger och program efter skolan, och SITE Santa Fe Unga Curatorer utställning.

Platser

Santa Fe

Address
1600 Saint Michael’s Drive
87505 Santa Fe, New Mexico, Amerikas förenta stater