SIT Graduate Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SIT Graduate Institute erbjuder internationellt inriktad masterutbildningar, certifikat och professionella utvecklingsprogram inom områdena konflikttransformation, internationell utbildning, hållbar utveckling, och TESOL. Sedan 1964 har SIT förberett yrkesverksamma att vara framgångsrik i interkulturella och internationella miljöer.

Magisterexamen och program certifikat i olika typer av innehåll områden och format

SIT Institutet förbereder studenter från hela världen för att vara effektiva ledare, yrkesverksamma och medborgare. SIT: s forskarutbildning och professionella utvecklingsprogram har sina rötter i den erfarenhetsutbildningsmodellen, där lärandet sker på sambandet mellan teori och praktik. Studenterna tränas i att bli högutbildade utövare som har en befallande kunskap om den teoretiska grunden för sitt yrke; erfarenhet på området; och en medvetenhet om sin egen förmåga, värderingar och etik.

Eleverna kan välja mellan olika MA, certifikat och professionella utvecklingsprogram inom områden som sträcker sig från internationell utbildning för hållbar utveckling till konfliktomvandling till språkundervisning. För att tillgodose olika yrkesmässiga och personliga mål, är program med varierande längd och format erbjuds på SIT historiska 200-acre campus i Vermont, på SIT Graduate Institute Washington, DC Center; uppkopplad; och vid utländska fältstationer. I varje programområde, eleverna undersöka samtida sociala, ekonomiska och politiska frågor, med särskild uppmärksamhet på de mänskliga och etiska dimensioner i dessa frågor.

Platser

Brattleboro

Address
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Amerikas förenta stater

Washington

Address
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium