Saint Joseph's University, Haub School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under 160 år har Saint Josephs universitet utvecklat män och kvinnors yrkesmässiga och personliga ambitioner genom att tillhandahålla en rigorös Jesuit-utbildning - en som kräver hög prestation, utökar kunskap, fördjupar förståelse, stressar effektiv resonemang och kommunikation, utvecklar moralisk och andlig karaktär och ger uthållig stolthet. En Saint Josephs utbildning omfattar alla aspekter av personlig tillväxt och utveckling, vilket återspeglar den Ignatiska credoen av Cura personalis. Styrd av en fakultet som är inriktad på både undervisning och stipendium, utvecklar eleverna intellektuellt genom en intensiv liberal arts läroplan och avancerad studie i en utvald disciplin. Eleverna mognar socialt genom att delta i Saint Josephs campusliv, noterat för sitt stora utbud av aktiviteter och smittsam entusiasm. Eleverna växer etiskt och andligt genom att leva sina egna värderingar i det större samhället utanför campus. Saint Josephs universitet ligger i utkanten av Metropolitan Philadelphia och ger dig tillgång till de stora karriärmöjligheterna och kulturresurserna i Amerikas femte största stad, samtidigt som studenterna får en sammanhållen och intim campusupplevelse. För personlig assistans för att utforska dina Graduate Business-grader alternativ, kontakta Christine Anderson på 610-660-1690 eller sjumba@sju.edu

En krävande utbildning för krävande tider

Stupad i jesuiten, katolsk tradition, Saint Josephs universitet ger en rigorös, intensiv utbildning som båda disciplinerna och utökar sinnet. Kärnan i denna utbildning är ett generellt utbildningsprogram (GEP), som utsätter eleverna för primära undersökningsområden och de kulturella värden som formar vår värld. En jesuit fokuserar på förlovad undervisning och mentorskap genomtränger universitetet.

Alumni som leder och uppnår

Alumni av Saint Josephs uppkomst till högsta ledarskap och använda detta inflytande för att omvandla sina organisationer till exemplifierande modeller av framgång och integritet. Stolt av en varaktig stolthet i deras alma mater är Saint Josephs alumni nätverk av nästan 50.000 starkt och ivriga att hjälpa studenter att hitta meningsfull sysselsättning efter examen.

En campus som inte är till åskådare

Saint Josephs studenter engagerar entusiastiskt i alla aspekter av campuslivet - akademisk, social, atletisk, etisk och andlig. Deras aktiva deltagande skapar en livlig, dynamisk campusgemenskap och producerar en ömsesidigt stödjande, human och tolerant miljö för individuell framgång och service till andra.

Platser

Philadelphia

Saint Joseph's University

Address
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 610-660-1693

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium