Saint Mary's University of Minnesota Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Grundades som en lokal skola för män av biskop Patrick R. Heffron i 1912, är Saint Mary University of Minnesota i dag en global och mångsidigt lärande samhälle utbilda studenter i alla åldrar, ras, och nationalitet. Den Lasallian katolska universitet har erbjudit på campus forskarutbildning sedan 1970-talet och utvidgades i mitten av 1980-talet för att möta behoven hos en allt mer skiftande vuxna befolkningen, som till stor del krävs kväll och helg klasser för att rymma heltidsarbetsscheman.

Fullgöra sitt åtagande till tillgänglighet och innovation, universitetet idag erbjuder grund- och avancerad nivå kurser på marken och i blandade format på många on- och off-campus platser, samt helt online för att möta behoven hos dagens professionella befolkning.

Varför Saint Mary University of Minnesota Online?

En etablerad, respekterad institution med nästan ett sekel värde av undervisning historia. Bästa Midwestern College - 2015 av The Princeton Review En "College of Distinction" erkänd för hög kvalitet i vår förmåga att engagera eleverna, ger enastående undervisning, erbjuder levande samhällen för lärande, och producera goda resultat.

Online lärande erfarenhet på Saint Marys

Utnyttja världens mest kraftfulla verktyg för lärande. Från de människor som uppfann praktisk utbildning kommer en verkligt mobil klassrum. Varje elev får en iPad® att använda under hela deras program. Mycket interaktivt lärande syftar till att främja peer to peer och fakultets relationer 24/7 tillgång till kurser och teknisk support Åtta veckor kurs på nätet format täcka samma innehåll som på campus

Supporttjänster för online studenter

Programansvariga - hjälpa eleverna slutföra sin ansökan och bistå i att sammanställa sin antagning fil. De går också eleverna genom orientering efter acceptans.

Studentservice och Academic Rådgivning - hjälpa till med registrering, hjälpa till med kursutbud, gå över examen krav och finns för alla frågor eleverna har på vägen.

Fakultet Arbetstider - ett antal lärare erbjuder varje vecka kontorstid för att besvara eventuella frågor studenter kan ha.

IT Support - Saint Marys erbjuder 24/7 teknisk hjälp.

Bibliotek - alla online studenter har tillgång till biblioteket på Saint Marys som erbjuder virtuella forsknings och referensmaterial, fjärrlån, chatt och mer.

Ekonomiskt stöd - ekonomiskt stöd rådgivare kan hjälpa till med att ansöka om federalt stöd identifiera stipendier och lånemöjligheter, och budgetering hjälp.

Slingor Tjäna din BSN på ett år! "Bästa i Mellanvästern" i 2015 Princeton Review

Testimonials

"Alla lärare arbetar på fältet eller de har arbetat i området, och de är undervisar särskilda klasser som de är experter på." - Melanie Torborg, Program Director, magisterexamen i redovisning

"För någon som mig, som hade varit borta från akademiker i 20 år och hade en familj, var detta program utformat runt mitt schema." - Andrew Nath, Alumni

"De flesta av våra elever kommer att identifiera att de lär och tillämpa vad de vinner direkt i deras arbetsmiljöer." - Diana-Christine Teodorescu, fakulteten

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MBA » Se MA - OnlineStudies » Se MSc » Se Magisterexamen » Se MA - HealthcareStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Internationell Utveckling

Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Sätt din passion för att arbeta. Lär av verkliga utövare som delar samma enhet för social och mänsklig förändring som du. Blend teori med praktiska kunskaper för att fokusera dina färdigheter på större humanitära resultat. [+]

Sätt din passion för att arbeta. Lär av verkliga utövare som delar samma enhet för social och mänsklig förändring som du. Blend teori med praktiska kunskaper för att fokusera dina färdigheter på större humanitära resultat.

Gör intryck med: Omfattande Curriculum: Få kompetens att göra en direkt inverkan på ditt område av passion genom att ta itu med mänskliga och sociala förhållanden på en global skala. Praktisk tillämpning: Få en skjuts på din passion genom programmet unika fältstudie projekt. Nätverksmöjligheter: Gör förbindelser med andra likasinnade yrkesverksamma att bygga dina näringslivsorganisationer och utveckla dina kunskapsresurser. [-]

Kontakt
Besöksadress
700 Terrace Heights
Winona, Minnesota, 55987-1399 US
Sociala medier