SUNY Empire State College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SUNY Empire grundades 1971 av SUNY Board of Trustees och dåvarande kansler och framtida USA: s utbildningskommissionär Ernest L. Boyer som en distinkt statlig SUNY-institution som fokuserade på utraditionell undervisning och lärande, där universitetsfakultets mentorer vägledar elever genom att utforma en individ examen inom 12 breda områden.

Vidare fortsätter högskolan sitt 40-åriga åtagande att värdera lärande som erhållits genom livs- och arbetslivserfarenhet och har en tydlig process för att bedöma och tilldela kredit för lärande på högskolanivå som uppnåtts genom erfarenhet.

Högskolan är godkänd av Mellanstaternas kommission för högre utbildning och tjänar mestadels arbetande vuxna som söker associerade, kandidatexamen och magisterexamen på plats på 35 platser i staten New York och utomlands, samt online överallt.

Vare sig online eller ansikte mot ansikte, eller en kombination av båda, avgör eleverna hur, när och var de ska studera.

Högskolan erbjuder också prisvärd SUNY-undervisning; grader som kan skräddarsys för att möta individuell utbildning, karriär och personliga mål; överföringsvänliga policyer och omfattande support genom MyESC (inloggning krävs).

Partnerskap som kollegiet har med organiserat arbetskraft, alla militärgrenar och privata och ideella sektorer gör det möjligt för dessa organisationer att utbilda sina medlemmar och anställda för att uppfylla mandat och licenskrav, anpassa sig till kraven i ny teknik och ge vägar för marknadsföring.

Platser

Saratoga Springs

Address
Union Avenue,2
12866 Saratoga Springs, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: