Saint Xavier University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Saint Xavier University

Som en institution för högre utbildning, anlitar Saint Xavier sina studenter, dess lärare och personal, och de som omfattar dess omedelbara och bredare samhällen primära verksamhet undervisning, lärande, stipendium och service. Universitetet är uppkallad efter jesuiten Saint Francis Xavier, skyddshelgon för Mother Frances Xavier Warde som i 1846, förde Sisters of Mercy från Pittsburgh till Chicago och grundade Saint Francis Xavier Academy för Kvinno, föregångaren till Saint Xavier University.

En katolsk institution

Saint Xavier University speglar och förlänger undervisning Jesu mission. Det är ett ämbete den romersk-katolska kyrkan, en relation som möjliggörs på grund av dess fortsatta sponsring av Sisters of Mercy genom konferensen för Mercy högre utbildning. Katolska läran, särskilt dialogen mellan tro och förnuft och social rättvisa kyrkans tradition, undergirds universitetets uppdrag och värderingar.

Inspirerad av arvet från Sisters of Mercy

Grounded i evangeliet berättelser om ett medkännande och gäst Jesus som älskade och tjänade andra, ministeriet för Sisters of Mercy till de fattiga, sjuka och outbildade började i Dublin och nu sträcker sig runt om i världen. Deras rykte som lärare uppmanas stadens första katolska biskop att föra Sisters of Mercy till Chicago, där de grundade Saint Xavier 1846, vilket gör den till den äldsta Mercy institution för högre utbildning som finns i världen idag. Med andan i Sisters of Mercy, sträcker Saint Xavier University en rik tradition av intellektuell stringens, medkännande service och gästfrihet till sina elever och för världen genom arbetet i den högre utbildningen.

Utbildar män och kvinnor

Universitetet utvecklar och upprätthåller program och metoder som leder (L. ducere: att leda), män och kvinnor borta från okunnighet mot uttryck för deras fulla mänskliga potential. Bland uttrycken för fulla mänskliga potentialen är skärmar av personlig och professionell kompetens, etiska beslutsfattande och omsorg om andras välfärd.

För att söka efter sanningen

Som en pedagogisk kyrkans ämbete informerats av sin barmhärtighet arv och sponsring, uppmuntrar Saint Xavier University och stöder alla medlemmar av sin akademiska världen i sitt sökande efter sanningen, inklusive religiösa och teologiska sanningar som härrör från eller peka på att det finns en kärleksfull Gud i vars bild varje person har skapats. Resan mot sanningen är livslångt - Via, Veritas, Vita - en strävan som respekterar tron, förnuftet och de olika metoder för olika discipliner och metoder för observation, resonemang och analys.

Att tänka kritiskt

När Saint Xavier blev en högskola 1915, systrarna designa loppet av studier jordad den akademiska programmet inom humaniora och naturvetenskap för att "befria" eller "fria" eleverna att leva tänk som de förvärvat kunskaper och sökte sanningen i deras personliga och professionella liv. Att bli befriad, i denna mening, kräver förmåga att tänka kritiskt. Således Saint Xaviers läroplan, förr och nu, betonar noggrann observation och utredning, reflektion och kontemplation, bedömning, kreativitet, argumentation och integration. Genom att lära sig tänka kritiskt, i alla dess dimensioner, eleverna kan befrias från arbetade under ogrundade antaganden, förutfattade meningar och stereotypa bedömningar; de är fria att leva välinformerade, produktiva, bra liv.

Att kommunicera effektivt

Saint Xavier University är en gemenskap av diskurs där kunskap och kritiskt tänkande individer och grupper kan både utmanas och utvidgas. Effektiv kommunikation inom en gemenskap av diskurs kräver olika kunskaper och metoder, grundade i akademiska discipliner och kännetecknas av hövlighet och respekt för de åsikter, erfarenheter och övertygelser andras. Som skolvärlden, har Saint Xavier också ett ansvar att dela sitt sökande efter sanning och dess kritiska tänkande med en bredare publik som är både kritiker och konsumenter.

Att tjäna klokt och medkänsla

Tjänsten är en grundläggande evangeliets budskap och ett kännetecken för liv och verksamhet av Jesus. Således, som en katolsk institution sponsras av Sisters of Mercy, utbildar Saint Xavier University män och kvinnor, inte bara för sig själva utan också för andra. Att tjäna klokt innebär att göra goda etiska bedömningar om disposition av ens och världens resurser, inklusive personlig tid och talanger. Att tjäna medkänsla är att förlänga sig i barmhärtig handling för annans räkning i deras behov. Service i en anda av nåd kommer från en medvetenhet om andras behov och en känsla av solidaritet med dem, informeras av intellektuella principer som finns i religiösa, etiska och moraliska läror och traditioner.

Till stöd för mänsklig värdighet och det gemensamma bästa

En grundläggande budskap Skriften och en grundläggande princip i katolska socialläran är att människan har medfödda värdighet eftersom de är gjorda i bilden och likhet med Gud. Denna personliga värdigheten kan inte mildras genom villkor av ras, klass, kön, etnicitet, sexuell läggning, ålder eller fysisk förmåga. Den gemensamma bästa, en kompletterande princip om katolska socialläran, bygger på grundsats att varje person har en gudagiven ansvar för att främja en rättvis och barmhärtig värld som gör fördelarna med Guds godhet tillgängliga för alla. Saint Xavier universitet strävar efter att vara avsiktlig om att ta itu med mänsklig värdighet och det gemensamma bästa i sina program, aktiviteter och relationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se BScs » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma I Småbarnsfostran

Campusstudier Heltid 2 - 5 år August 2018 Amerikas förenta stater Chicago

Den småbarnsfostran program är utformat för personer som vill lära unga barn (åldern 0 till årskurs 2), leder till en filosofie magisterexamen, och förbereder kandidater att bedriva en Illinois professionell pedagog licens godkändes för småbarnsfostran, med valfri tidigt fostran godkännande. [+]

Högskolan för lärande vid Saint Xavier University förbereder pedagoger som är brett och gene utbildade, kompetenta i innehålls metoder och skickliga i att undervisa alla barn i samtida skolor. Programmet i förskoleverksamheten är godkänd av Illinois State Board of Education och är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning.

Den småbarnsfostran programmet är avsedd för personer som vill lära unga barn (åldern 0 till grad 2), leder till en filosofie magisterexamen, och förbereder kandidater att bedriva en Illinois professionell pedagog licens godkändes för småbarnsfostran, med valfri småbarnsfostran godkännande.

Programmet kräver ett framgångsrikt slutförande av allmänna kurser, professionella kurser och grundläggande kurser, enligt nedan:... [-]


MSc

MSc I Bokföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Amerikas förenta stater Chicago

MS i bokföringsprogram är en 30-timmars program som lätt kan fyllas i på ett år. Programmet är utformat för att förbereda studenterna för både CPA och eventuellt CMA eller CFE beroende på val av valfria. [+]

Master i bokföring

Våra omfattande program är utformade för att möta de olika och föränderliga behov av studenter och arbetsgivare.

MS i bokföringsprogram är en 30-timmars program som lätt kan fyllas i på ett år. Programmet är utformat för att förbereda studenterna för både CPA och eventuellt CMA eller CFE beroende på val av valfria.

Förutsättning kurser

Alla kurser krävs vid inträde, om inget annat anges som "frångås." Program endast tillgängliga för dem med redovisning grund grader. Kurser måste innehålla 24 timmar non-redovisning affärer kurser. Måste ha affärsetik, Business Communications och två timmars forskningskomponent.

ACCT 210: Redovisnings (3) ACCT 211: Managerial Accounting (3) ACCT 301: Intermediate Accounting I (3) ACCT 302: Intermediate Accounting II (3) ACCT 303: Intermediate Accounting III (3) ACCT 311: Individuell inkomstskatt (3) ACCT 321: Cost Accounting (3) ACCT 341: revision (3) ACCT 351: Avancerade redovisningsfrågor (3) ACCT 361: Corporate Income Tax (3) ENGL 224: Professional Writing (3) FINC 300: Principles of Finance (3) MGMT 380: Business, etik och samhälle (3) 2-Hr Research (färdig om de tas INT II, ​​III) ... [-]

MS I Business Analytics

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Chicago

The Master of Science i Business Analytics (MBSA) program på Graham School of Management är utformad för att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för att bli skicklig i Business Analytics och att avancera sin yrkeskarriär i denna spännande och snabbväxande område. [+]

MS i Business Analytics

The Master of Science i Business Analytics (MBSA) program på Graham School of Management är utformad för att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för att bli skicklig i Business Analytics och att avancera sin yrkeskarriär i denna spännande och snabbväxande område.

Studenter i detta program kommer att få en bred och djup kunskap inom alla områden av affärsanalys och stora dataanalys:

statistisk modellering data mining och datalagring visualisering informationssäkerhet optimering affärs beslutsfattande under osäkerhet

Studenterna kommer att lära sig programmering verktyg och datamodellering nödvändigt att analysera stora och ostrukturerade datamängder som stödjer verksamheten beslutsprocesser och förbättra affärsresultat. Studenter i detta program kommer att upptäcka tillämpningar av Business Analytics inom ett brett spektrum av funktionella områden i olika branscher, bland annat redovisning, ekonomi, marknadsföring, personal, verksamhetsstyrning, detaljhandel, tillverkning, bank och hälsovård.... [-]


Magisterexamen

Civilingenjörs Tillämpad Datalogi

Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Chicago

The Master of Applied datavetenskap (MACS) Programmet är utformat för att främja elevernas förståelse för datateknik formar vår värld idag. [+]

Civilingenjörs Tillämpad datalogi

The Master of Applied datavetenskap (MACS) Programmet är utformat för att främja elevernas förståelse för datateknik formar vår värld i dag och att förbereda studenterna för att upprätthålla en livslång bidrag till ett teknikrelaterat karriär. Den MACS Programmet ger studenterna en teoretisk och praktisk förståelse för viktiga områden inom dataområdet.

Detta program kan fyllas i på två terminer genom att fylla 16 kredit timmar varje termin, eller i 03:57 terminer genom att sprida kurserna under en längre period. En Master of Business Administration (MBA) examen kan fyllas genom att ta ytterligare 24 examen kredit timmar från Graham School of Management, som kan fyllas i ytterligare ett år.... [-]


Videoklipp

SXU Graduate School

SXU - Living on Campus

Kontakt

Saint Xavier University

Adress, rad 1 3700 West 103rd Street
60655 Chicago, Illinois, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.sxu.edu
Telefonnummer +1 773-298-3000