Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Om oss

Lucas College och Business School grundades 1928 och har ackrediterats sedan 1967 av AACSB International, världens främsta ackrediteringsorgan för handelshögskolor. Vi är den största bidragsgivaren av affärskandidater till Silicon Valley och en stor bidragsyter till vad dalen är idag. Liksom universitetet där den är inrymd, speglar Lucas College och Business School of Business den livliga, multikulturella och globala atmosfären i Silicon Valley. Med mer än 175 fakulteter och 5000 studenter erbjuder våra högskolor studenter globala möjligheter, samtidigt som de har starka band med Silicon Valley-företagen.

Genom våra grundskolor och avdelningar levererar vi tretton företagskoncentrationer, och vår forskarskola ger avancerade grader och certifikat inom affärsverksamhet, redovisning, beskattning och transportledning. Våra centra och institut erbjuder unika möjligheter för studenter att anpassa sina kunskaper och färdigheter inom skatter, bokföring, finansiella tjänster, operationsledning, globalt ledarskap, entreprenörskap och mer. Andra prisbelönta program runt om LCoBs studentupplevelse skapar en extraordinär inlärningssamfund som driver Silicon Valley och bortom.

Lucas College och Graduate School of Business - Driva Silicon Valley

Vi ger resurser, färdigheter och möjligheter för studenter att lyckas i Silicon Valley-ett av de mest blomstrande, konkurrenskraftiga och innovativa ekonomiska regionerna i världen och utöver.

Genom att blanda multikulturellt, globalt perspektiv med Silicon Valley historiska fundament för teknisk innovation, är våra program en återspegling av vårt uppskattade lokala arv. Med över 80% av våra studenter som arbetar i dalen, är våra affärsstuderande och alumner verkligen drivande Silicon Valley.

Lucas College of Business erbjuder studenter stora val för sitt fokusområde med tretton företagskoncentrationer. Jack Holland Student Success Center ger individualiserad uppmärksamhet för att hjälpa studenterna att navigera i sina pedagogiska val och karriärväg.

Våra världsklasscentra och institut stöder studentupplevelsen med ökad utbildning och nätverk med högkaliber, lokala yrkesverksamma inom ett brett spektrum av branscher. Oöverträffade studentresurser som Gary J. Sbona Honors Program, Thompson Global Internship Program och vår berömda fakultet ger resurser och miljö där studenter kan utforska proffsutsikter och dra nytta av unikt erfarenhetslärande.

Uppdrag

LCoB Vision, Mission och Values. Som Silicon Valley största och äldsta offentliga universitet har San Jose State University betjänade vårt samhällsutbildningsbehov och dess globala marknadsplats sedan 1857. Företagsakademin grundades 1928 och har ackrediterats sedan 1967 av AACSB International, världens främsta ackrediteringsorgan för handelshögskolor. Vi är den största leverantören av affärskandidater till Silicon Valley och en stor bidragsyter till vad dalen är idag.

Syn. Våra högskolor driver Silicon Valley genom att betjäna de globala och mångsidiga kraven i denna dynamiska och innovativa affärsmiljö. Vi tillhandahåller en utbildning från 21-talet för att möjliggöra framgång för våra studenter, arbetsgivare och samhället.

Uppdrag. Vi är möjligheter i Silicon Valley att utbilda framtida ledare genom erfarenhetslärande och karaktärsutveckling i ett globalt näringsliv och genom att genomföra forskning som bidrar till affärsteori, praktik och utbildning.

Kärnvärderingar

 • Excellence - Vi drivs av standarder för excellens inom undervisning, forskning och service
 • Etik - Vi ställer högsta krav på akademiskt och yrkesmässigt beteende för att uppmuntra socialt ansvar
 • Entreprenörskap - Vi främjar en kultur av innovation och kreativitet
 • Engagemang - Vi bygger en kultur som värderar mångfald, öppen kommunikation och samarbete

Implikationer av vårt uppdrag

 • Inställning av möjligheter - Vi erbjuder en högkvalitativ utbildning av hög kvalitet som ger både arbetande och heltidsstuderande, i alla åldrar och olika bakgrunder, möjlighet att förändra sina liv.
 • Silicon Valley fokuserat - Vi integrerar Silicon Valley-erfarenheten i våra program, forskning, deltagande i studenter och samhällsrelaterade tilläggsverdi till Silicon Valley-regionen och därutöver.
 • Erfarenhetsstudentinlärning - Vi utbildar eleverna genom att använda innovativa pedagoger och erfarenhetsinlärning genom engagemang med lokala och globala företag och samhällen, professionell utveckling och tvärkulturella erfarenheter.
 • 21-talets utbildning - Vi skapar en teknikmedierad lärmiljö och förbättrar och utvecklar kontinuerligt och utvecklar program som engagerar, påverkar och mäter värde för både företag och samhälle.
 • Ledarskap i ett globalt näringsliv - Vi tillhandahåller en talangspool, idéledarskap och företagsamverkan genom våra institut och centra of excellence som stöder Silicon Valley tillväxt på den globala marknaden.
 • Forskning - Vår mångsidiga fakultet fokuserar på forskning och professionellt engagemang som påverkar teori och praktik av näringsliv och utbildning i Silicon Valley och därutöver.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Att ha "MST" efter ditt namn är en stor skillnad i skattevärlden. Det indikerar att du är väl känd inom beskattningsområdet, duktig på skatteforskning och kan hantera int ... [+]

Handla om

Att ha "MST" efter ditt namn är en stor skillnad i skattevärlden. Det indikerar att du är väl känd inom beskattningsområdet, duktig på skatteforskning och kan hantera intelligent med dagens komplexa skatteregler. MST är ett 30-enhetsprogram som gör att du kan anmäla dig heltid och slutföra graden på 12 månader eller deltid och bli klar på 24-36 månader. Och prata om flexibel, våra klasser är planerade att arbeta runt den upptagna skattesäsongen.

Förkunskapskrav

Tillträde till MST-programmet erbjuds hösten och vårterminen. Förkunskapskrav är:

Fyraårig kandidatexamen (någon större) från en ackrediterad amerikansk högskola eller universitet eller motsvarande examen från en erkänd institution utanför Förenta staterna.För transkript eller grader som tjänas utanför USA och Kanada: Graduate Admissions (GAPE) kräver att du skickar in en WES (Basic eller ICAP) utvärdering. Vägbeskrivningar finns på WES (World Education Services).3,0-poängspoängmedelvärde (senaste 60 semester / 90 kvartsenheter)GMAT eller GRE: Scores vid 50: e percentilen i både verbala och kvantitativa delar av tentamen. Eller, förutsatt att MST-direktören godkänner, kan GMAT / GRE-kravet upphävas om sökanden har något av följande.Tjänade en doktorand i USAPasserade alla delar av CPA-provet (i USA)Passade den Inskrivna Agent examen administrerad av IRS.Scorad 145 eller högre i LSAT-tentamenAvlagt med heder från Lucas College of Business Gary J. Sbona Honours Program inom de senaste fem åren.En GPA på minst 3,2 från ett ackrediterat US-universitet och fullgjort minst tre års heltidsarbetserfarenhet inom beskattning. En intervju med MST-direktören och / eller ett brev från handledaren som intygar typen av arbetsansvar kan krävas.En GPA på minst 3,75 från ett ackrediterat US-universitet. En... [-]
Amerikas förenta stater San Jose Santa Clara
Januari 2020
Engelska
Heltid
12 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Om du planerar att bli en CPA och vill leva och arbeta som professionell revisor i Silicon Valley, hittar du inte ett bättre program än vårt. MSA-programmet består av 30 ... [+]

Handla om

Är du redo att starta en karriär? Är du en yrkesmässig professionell eller grundutbildare som behöver 30 enheter för CPA-certifiering? Goda nyheter! Tidigare utformad för studenter med liten eller ingen redovisningssituation, välkomnar vår Master of Science in Accountancy grad nu alla med en redovisningsexamen.

Vårt MSA-program är det längstgående programmet i norra Kalifornien. Vi är en exceptionellt bra passform om du vill bo och jobba som professionell revisor i Silicon Valley.

Spännande praktikplatser. Utmärkt CPA provresultat. Och gott om utökade nätverk och karriärmöjligheter framåt.

Om du planerar att bli en CPA och vill leva och arbeta som professionell revisor i Silicon Valley, hittar du inte ett bättre program än vårt. MSA-programmet består av 30 enheter som erbjuds i ett accelererat format, som du kan slutföra i två till tre heltidssemester. Tillträde erbjuds varje hösttermin.... [-]

Amerikas förenta stater San Jose Santa Clara
Augusti 2020
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Master of Science i Transportation Management (MSTM) är ett fullt ackrediterat, 30-enhetsprogram som tar två och en halv eller tre år att slutföra som en deltidsstudent. ... [+]

Handla om

Master of Science i Transportation Management (MSTM) är ett fullt ackrediterat, 30-enhetsprogram som tar två och en halv eller tre år att slutföra som en deltidsstudent. Läroplanen består av sex obligatoriska kurser, två valmöjligheter och en två-kursig kulminerande capstone-upplevelse.

Läroplanen leds av nationellt erkända instruktörer som är akademiska eller branschexperter. MSTM är fullt ackrediterad av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Klasser hålls på veckodagskvällar, så att studenterna kan arbeta heltid samtidigt som de tjänar sina grader. Studenter tar i allmänhet en kurs i taget, en natt per vecka, för varje tio-klasssession, för totalt fyra lektioner per år. Klasser levereras av tvåvägs videokonferenser, kompletterad med webbkursmaterial. Studenter deltar i klass i person på platser i hela Kalifornien eller via videokonferenser online.... [-]

Amerikas förenta stater San Jose Santa Clara
Januari 2020
Engelska
Heltid
24 - 36 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, kalifornien, Amerikas förenta stater
Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, kalifornien, Amerikas förenta stater