San Juan College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Från sin blygsamma start som en liten gren av New Mexico State University som bara betjänar 25 studenter har San Juan College blivit en av de största tvååriga omfattande community colleges. Rangordnar femte i inskrivning bland alla två- och fyraåriga högskolor i staten, högskolan ger kvalitetsutbildning till mer än 15.000 studenter årligen.

San Juan College ligger i Farmington New Mexico och är regionalt ledande inom utbildning. Högskolan har fyra campus i hela området, som inkluderar den främsta Farmington Campus; San Juan College 30th Street Campus, också beläget i Farmington; San Juan College East i Aztec, New Mexico; och San Juan College West, i Kirtland, New Mexico. San Juan College dedikerat till studenters framgång och slutförande och erbjuder innovativa, utmanande och prisvärda akademiska program som förser studenterna med kunskap, färdigheter och självförtroende för att lyckas uppfylla utbildnings- och karriärmål. Genom online- och personliga klasser kan eleverna välja mellan hundratals tvååriga examens- och certifikatprogram, icke-kreditgemenskapsinlärningskurser och arbetskraftsutbildning. Dessutom samarbetar högskolan med statliga universitet för att erbjuda både kandidatexamen och magisterexamen på campus.

Utbilda och ge individer möjlighet att trivas i en ständigt föränderlig värld. Inspirera framgång genom utbildning i världsklass.

Platser

Farmington

Address
College Boulevard,4601
87402 Farmington, New Mexico, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: