Seton Hall University College of Communication and the Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Din passion. Ditt samtal. Din framtid.

Högskolan för kommunikation och konsten är ett främsta val för studenter som söker en högkvalitativ, tvärvetenskaplig kommunikations- och konstgrad som bygger på en sund liberal konstutbildning, omfattar dagens digitala kultur och ger eleverna möjlighet att leda, skapa och kommunicera med ansvar , passion och excellens.

Graduate Studies

Ett dynamiskt samhälle bestående av forskare, teoretiker, kritiker och yrkesverksamma ger forskarstudier inom Högskolan för kommunikation och konster studenterna fördjupande lärandeupplevelser som blandar teori och praktiska komponenter på ett sätt som gör att studenterna kan känna igen, testa och översätta kursmaterial till akademiska, professionella och arbetsplatsinställningar.

Graduate Studies erbjuder för närvarande två masterprogram, inklusive kommunikation och museumsyrken. Dessutom erbjuds tre alternativ med dubbla grader, inklusive tre påskyndade BA / MA-program och en dubbel MA-examen med School of Diplomacy and International Relations.

Examensprogram

Informations-, digital- och kulturindustrin växer snabbt. Under det senaste decenniet har efterfrågan på kommunikation och visuella / scenkonstgrader ökat med mer än 50 procent.

Som svar på dessa spännande trender möjliggör Seton Hall University's College of Communication and the Arts innovativ, äkta och professionell interaktion i akademiska, sociala, konstnärliga och tekniska miljöer. Dess mångsidiga och flexibla program, förankrade i humaniora och med spjutspetsteknologi och innovativa läroplaner, ger möjligheter till meningsfullt samarbete över olika discipliner. Och det perfekta läget - bara några minuter från New York City - ger studenter en mängd praktik- och nätverksmöjligheter direkt till hands.

Platser

Södra Orange

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Södra Orange, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium