Seton Hall University College of Communication and the Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Din passion. Ditt samtal. Din framtid.

Högskolan för kommunikation och konsten är ett främsta val för studenter som söker en högkvalitativ, tvärvetenskaplig kommunikations- och konstgrad som bygger på en sund liberal konstutbildning, omfattar dagens digitala kultur och ger eleverna möjlighet att leda, skapa och kommunicera med ansvar , passion och excellens.

Baserat på en innovativ Center-struktur, främjar vår kurrikulärmodell tvärvetenskapligt samarbete och anpassas till individuella akademiska och professionella mål. Vår läroplan fokuserar på de färdigheter arbetsgivarna ser mest ut: kommunikation, lagarbete, kreativitet och anpassningsförmåga. Våra välutbildade akademiker går in i professionell sfär som är beredda att lyckas.

Graduate Studies

Ett dynamiskt samhälle bestående av forskare, teoretiker, kritiker och yrkesverksamma ger forskarstudier inom Högskolan för kommunikation och konster studenterna fördjupande lärandeupplevelser som blandar teori och praktiska komponenter på ett sätt som gör att studenterna kan känna igen, testa och översätta kursmaterial till akademiska, professionella och arbetsplatsinställningar.

Graduate Studies erbjuder för närvarande tre masterprogram, inklusive museumsyrken, kommunikation och PR. Dessutom erbjuds fyra dubbelgradsalternativ, inklusive tre påskyndade BA / MA-program och en dubbel MA-examen med School of Diplomacy and International Relations.

Examensprogram

Informations-, digitala och kulturella industrier växer med språng. Inom det senaste årtiondet har efterfrågan på kommunikations- och bild- och bildkonstgrader ökat med mer än 50 procent. År 2020 kommer PR-arbetstillfällen att öka med cirka 22 procent, och mer än 350 000 nya kommunikationsjobb kommer att öppnas före 2022.

Som svar på dessa spännande trender skapades Seton Hall Universitys nya College of Communication and the Arts för att möjliggöra innovativ, genuin och professionell interaktion i akademiska, sociala, konstnärliga och tekniska miljöer. Dess mångsidiga och flexibla program, förankrade i humaniora och med toppmodern teknik och innovativa läroplaner, ger möjligheter till meningsfullt samarbete över discipliner. Och dess idealiska läge - bara några minuter från New York City - ger studenterna en mängd praktikplatser och nätverksmöjligheter precis vid sina fingertoppar.

Platser

Södra Orange

Address
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Södra Orange, New Jersey, Amerikas förenta stater