South University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

South University erbjuder en varm, stödjande inlärningsmiljö som kommer att uppmuntra dig att engagera sig i en gemenskap av fakulteter, personal och studenter som är angelägna om att spela en roll i att hjälpa dig att uppnå dina utbildningsmål, på campus och online. Vi är stolta över den södra upplevelsen av små klasser som erbjuder en praktisk upplevelse som kommer att vara viktigt för att forma dina färdigheter och spetskompetens inom ditt valda område, men också hjälpa till att forma din karaktär genom samhällsengagemang, frivillighet och strävan efter liv- lång inlärning.

Uppdrag

South University är en akademisk institution som ägnar sig åt att tillhandahålla utbildningsmöjligheter för den intellektuella, sociala och professionella utvecklingen av en varierad studentpopulation.

För att uppnå detta syfte erbjuder institutionen fokuserade och balanserade program på associerad, baccalaureate, master och doktorandnivå. En bred baserad läroplan erbjuds, som främjar kritiskt tänkande, effektiv muntlig och skriftlig kommunikation och färdigheter för livslångt lärande. Dessutom fokuserar universitetet på att utveckla förutsättningarna för att uppskatta kunskap och en strävan efter livslångt lärande.

South University : s strategi för högre utbildning och de resulterande flexibla akademiska erfarenheterna ger studenterna den intellektuella insikt och förnuftiga strategi som krävs för att skapa grunden för personlig och professionell uppfyllande. South University har ett mål att tillhandahålla en omfattande utbildning som ger sina studenter en filosofi som värderar inte bara lärande och professionalism utan också bidrag och engagemang för samhällets utveckling.

Trots att kvalificerade individer ska ha privilegiet av formell akademisk utbildning välkomnar South University dem som söker utbildningsutmaningar. För detta ändamål tillhandahåller universitetet en lärande miljö, både på campus och online, som hjälper studenter att identifiera mål och medel för att uppnå dem. Med denna filosofi i åtanke, lär eleverna genom att interagera med en gemenskap av fakulteter, personal och administration som ägnas åt South University : s akademiska syfte.

En del av ditt samhälle

Vi är engagerade i att bygga en livlig, mångfaldig gemenskap som fungerar till stöd för dina mål. Våra studenter, personal, fakulteter, studenter - och arbetsmarknaden - utgör ett rikt nätverk som sträcker sig långt utöver din tid på skolan. Som South University student kommer du att bli en del av denna utökade familj som hjälper dig att identifiera mål när du är i skolan och sedan sättet att uppnå dem. South har utvecklats från ett universitetscampus till ett universitetssystem med flera campus, som för närvarande har 11 platser.

 • Savannah, GA Grundades 1899
 • West Palm Beach, FL Grundades 1986
 • Montgomery, AL Grundades 1996
 • Columbia, SC grundades 2002
 • Tampa, FL Grundades 2006
 • Orlando, FL Learning Site
 • Virginia Beach, VA Grundades 2009
 • Richmond, VA Grundades 2009
 • Austin, TX Grundades 2011
 • Online-program som erbjuds genom Savannah, inrättades 2004
 • High Point, NC grundades 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

University Career Services Center

Universitetets karriärsavdelning samarbetar med studenter för att utforska sin karriärpotential och arbetar med dem för att bygga sitt professionella varumärke under hela sin utbildningsresa. Vårt mål är att uppmuntra studenternas karriärpotential genom att underlätta möjligheter att utforska deras intressen och få värdefull yrkeserfarenhet samtidigt som vi använder resurser som kan nås praktiskt taget eller personligen på alla South University campus. Karriärtjänstavdelningen välkomnar alla South University studenter att delta och delta i eventuella campusevenemang.

Karriärtjänstcentrum

Från klassen första dagen kommer eleverna att ha tillgång till den exklusiva South EDGE-plattformen, som har en mängd videor och aktiviteter, och det finns inga avgifter eller kostnader i samband med denna tjänst.

Alumni-anslutningar

Tvärs över South University : s 120-åriga historia - förflutna, nutid och framtid - har många studenter, personal, instruktörer och studenter bidragit till andan i samhället och livslångt lärande som har blivit viktigt för vår identitet. South University har åtagit sig att tillhandahålla intellektuella, sociala och professionella utvecklingsmöjligheter till inte bara våra studenter utan också till vår inspirerande gemenskap med mer än 43 000 studenter runt om i världen.

Vår webbplats för Alumni Connections syftar till att engagera och välkomna våra alumner igen genom att återskapa den stödjande miljö du upplevt som student. Här kan du fira din framgång genom att ansöka om en Alumni Achievement Award eller nominera en tidigare klasskamrat som har utmärkt sig inom sitt område. Du kan dela med oss var du befinner dig i din karriär idag och använda våra karriärresurser utan kostnad för att hjälpa dig att fortsätta där du vill vara i din framtid. Dessutom kan du upptäcka sätt att göra en skillnad i våra nuvarande studenters liv som en recept, mentor eller till och med arbetsgivare.

Arbetsgivaranslutningar

South University Career Services ger arbetsgivarna möjlighet att hitta nästa kvalificerade kandidat från våra South University kandidater genom South EDGE-jobbportalen. Lägg dina jobb och praktikmöjligheter här.

Transkriptförfrågningar

Klicka här för instruktioner om hur nuvarande och tidigare studenter kan begära ett officiellt South University utskrift.

Platser

Savann

Address
Mall Boulevard,709
31406 Savann, georgien, Amerikas förenta stater

Tampa

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, florida, Amerikas förenta stater

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, florida, Amerikas förenta stater

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, Amerikas förenta stater

Columbia

Address
9 Science Court
29203 Columbia, South Carolina, Amerikas förenta stater

Orlando

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, florida, Amerikas förenta stater

Virginia Beach

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia Beach, virginia, Amerikas förenta stater

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, virginia, Amerikas förenta stater

Austin

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, Amerikas förenta stater

Savann

Address
Savann, georgien, Amerikas förenta stater

Hög punkt

Address
3975 Premier Drive
27265 Hög punkt, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium