Southern Arkansas University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Southern Arkansas University "känns som hemma" med personliga turnébesök, lärare och personal som bryr sig om studenters framgång och en omtänksam campusgemenskap. SAU erbjuder också traditionella och unika akademiska utbildningar som rankas nationellt för kvalitet och prisvärdhet.

Inbäddat i en lugn och vacker del av södra Arkansas är SAU ett bra ställe att ringa hem och studera ett brett spektrum av akademiska program, inklusive några unika erbjudanden till staten och regionen. Tillsammans med en fullständig högskolupplevelse på campus är universitetet en kort bilresa från utomhusaktiviteter och ligger centralt för många regionala nav som texarkana, shreveport, little rock etc.

SAU grundades 1909 och har byggt upp sitt engagemang för studentprestation och fortsätter att växa, både på campus och online , med mer än 80 grader i fyra distinkta högskolor och Graduate School.

Uppdrag

Syftet med Southern Arkansas University är att utbilda studenter för produktiva och uppfyllande liv i en global miljö genom att ge möjligheter till intellektuell tillväxt, individuell anrikning, kompetensutveckling och meningsfull karriärberedning. Universitetet tror på individens värde och tar sitt ansvar för att utveckla sina värderingar och kompetenser som är nödvändiga för ett effektivt medborgarskap i ett ständigt föränderligt, fritt och demokratiskt samhälle. Vidare ger universitetet en miljö som främjar excellens i undervisning och lärande, stipendium, kreativa strävanden och service.

Syn

SAU är en kvalitet, omfattande, regionala universitetsutökade tillgängliga och transformationslärande erfarenheter.

mål

  1. Genomföra strategier som demonstrerar studentinlärning som den viktigaste universitetsupplevelsen.
  2. Försäkra sig om att universitetslärandemål och allmänna utbildningsmål uppnås genom en omfattande utvärderingsprocess.
  3. Rekrytera och behålla diverse, välutbildade fakulteter och personal som stöder en miljö av kollegialitet och akademisk excellens.
  4. Utveckla och genomföra förvaltningsstrategier för rekrytering som rekryterar studenter av karaktär och akademiskt löfte.
  5. Förbättra behållning och examen av studenter.
  6. Upprätta strategiska partnerskap och initiativ för att utöka utvecklingen och utvecklingen av SAU.

Platser

Magnolia

Address
100 East University
AR 71753 Magnolia, Arkansas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited