Southern California University of Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En hästlös vagn (en av få) "rusade" ner lera och tegelvägar. En pionjärhit dominerade tanken hos progressiva medborgarledare. Los Angeles, ”The City of the Angels”, var en livlig stad med 319 000 invånare. Filmer var fortfarande i sin linda, fortfarande tysta.

I den här miljön åtagit sig Dr. Charles Cale och hans fru, Linnie, att sprida kunskapen om lite känd, men ändå forntida, läkande konstkiropraktik. Dr. Cale försökte formalisera utbildningen av kiropraktikläkare.

År 1911, när modern kiropraktik bara var 16 år in i sin historia, ansökte Dr. Cale om och fick en stadga för Los Angeles College of Chiropractic (LACC). Cales började de första klasserna i sitt hem, en nio månaders studiekurs som inkluderade anatomi, kiropraktikprinciper och teknik.

I slutet av 1900-talet kom en stor förändring till vad som hade varit LACC under de senaste 89 åren. College of Acupuncture and Oriental Medicine (CAOM) tillsattes och Southern California University of Health Sciences (SCU) skapades för att hysa både LACC och CAOM. Detta markerade en vändpunkt från en institution som erbjuder ett enda program till ett flerprogramuniversitet med planer på att erbjuda ytterligare program i det samhälle som har märkt alternativa hälsovetenskaper.

År 2020 fortsatte universitetet att växa och lägga till två nya magisterprogram; Civilingenjör i medicinsk vetenskap och en magisterexamen i akupunktur och kinesisk medicin. Dessutom omstrukturerades universitetet för att inkludera LACC, Accelerated Sciences Division, Eastern Medicine Department, Ayurveda Department, IPE Department, Physician Assistant Program och Health Science Program.

Platser

Whittier

Address
Amber Valley Drive,16200
90604 Whittier, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium