Southern New Hampshire University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utöka gränserna för högre utbildning

Southern New Hampshire University är en privat, ideell, ackrediterad institution med mer än 3000 studenter på campus, över 135 000 onlinestudenter och ett alumni-nätverk på över 100 000, vilket gör det till ett av de snabbast växande universiteten i landet. Sedan grundandet 1932 har universitetet förvandlats från en skola för redovisning och sekretariatsvetenskap till en institution som erbjuder över 200 program, från certifikat till doktorsexamen, inklusive affärer, utbildning, fri konst, samhällsvetenskap och STEM. Genom att uppfinna högre utbildning för att passa dagens studerandes och arbetskraftens behov ser SNHU till att studenterna håller jämna steg med ny teknik och professionella krav. SNHU tillhandahåller support och service utan motstycke för att hjälpa eleverna att uppnå sina drömmar och förändra deras liv och livet för dem omkring dem. SNHU är stolta över att kunna erbjuda dig en exceptionell studentupplevelse med nationellt erkända akademiska program. Här är några av våra utmärkelser:

  • Utnämnt 2020 mest innovativa universitet i norr och ett av landets "bästa regionala universitet" av US News & World Report.
  • Tilldelades 21st Century Distance Learning Award for Excellence in Online Technology av United States Distance Learning Association (USDLA)
  • Kallas "Great College to Work For" av Chronicle of Higher Education varje år sedan starten
  • Ett av Fast Companys 50 mest innovativa företag (2012)

Oavsett om du är internationell, i militären eller letar efter en traditionell collegeupplevelse, är SNHU stolt över att erbjuda prisvärd, tillgänglig utbildning som studenter kan bedriva på vårt 300 hektar stora campus i Manchester, NH eller över vår innovativa onlineplattform.

University Mission

Southern New Hampshire University förvandlar elevernas liv. Vår framgång definieras av våra elevers framgång. Genom att obevekligt utmana status quo och ge det bästa stödet inom högre utbildning utökar Southern New Hampshire University tillgången till utbildning genom att skapa högkvalitativa, prisvärda och innovativa Pathways att tillgodose varje elevs unika behov.

Framsteg med syfte

Vårt uppdrag har alltid drivit oss att fokusera på framtiden. Så vi har åtagit oss att banbryta Pathways till utbildning som ännu inte finns - så att vi kan hjälpa till att lösa problem som gör det. Från att återuppfinna college för arbetande vuxna 1932 till att sätta in lärande online 1995 till att skapa banbrytande kompetensbaserade utbildningsprogram 2013, vår historia är en historia om innovation.

Idag fortsätter vi att erkännas som en agent för förändring i högre utbildning - utveckla anpassade lärande lösningar för arbetskraft, samhällsbaserat lärande för nästa generation elever och utforska radikala nya sätt att göra utbildning av hög kvalitet mer överkomligt, tillgängligt och uppnåeligt . För alla elever, hemma och över hela världen.

  • Ett bidrag på 1 miljon dollar från Google.org för att utforska utvärderingar av mjuka färdigheter för ungdomar med höga behov
  • Erkännande som 2017 Digital Learning Innovator av Online Learning Consortium
  • Ett "First in the World" -bidrag från US Department of Education för vår banbrytande lansering av College for America 2013

Allt är gjort med målet att tjäna och stödja elever. Så vi kan hjälpa till att förbereda dem för att skapa varaktig, positiv inverkan på en ständigt föränderlig värld.

Platser

manchester

Address
North River Road,2500
03106 manchester, New Hampshire, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium