Southern Utah University School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Dixie L. Leavitt School of Business erbjuder en erfarenhetsmässig inlärningsmiljö som kombinerar teori och praktik och är utformad för att förbereda eleverna för att bli fullt engagerade, produktiva och etiska medlemmar i näringslivet och samhället.

Dixie L. Leavitt School of Business kommer att bli allmänt erkänd som en ledande handelshögskola i Intermountain West för högkvalitativ undervisning, erfarenhetsinlärning och studenters framgång.

Genom studentcentrerad utbildning ger Dixie L. Leavitt Business School den kunskap och riktning som utgör en grund för livslång studentframgång.

Vi främjar en miljö som ger eleverna kunskap och färdigheter för att uppnå sina mål genom kritiskt tänkande, effektivt lärande och relevant professionell förberedelse.

• Vi erbjuder en rigorös, relevant och innovativ läroplan, med fokus på väsentliga och bestående affärsprinciper, som ger studenterna den kunskap och färdigheter som behövs för att lyckas.

• Vi skapar och förbättrar ständigt läroplanen genom forskning och stipendier och input från både akademiska och näringslivet.

• Vi förbättrar studentutbildningen genom personlig interaktion med lärare, erfarenhetsinlärning och utmärkt pedagogik.

Vi tillhandahåller en miljö utformad för att hjälpa studenter att forma sina ambitioner och hitta riktning som ansvarsfulla och etiska individer både personligen och professionellt.

• Vi främjar en kultur som uppmuntrar lärare och personal att interagera med studenter, ge dem vägledning och uppmuntran att nå sin fulla potential och bidra till en mångsidig och ansluten värld.

• Vi ansluter studenter till intressenter i samhället, professionella och universitet genom engagemang i klubbar, tävlingar, karriärutforskning, praktikplatser och andra upplevelser utanför klassrummet.

• Vi erbjuder möjligheter för alla studenter att hitta meningsfull anställning, gå in på forskarutbildning eller på annat sätt uppfylla sina ambitioner.

Platser

Cedar City

Address
West University Boulevard,351
84720 Cedar City, Utah, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium