Southwest University of Visual Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

Southwest University of Visual Arts förvandlar liv genom att utbilda studenter för att utmärka sig inom konst, design och visuell kommunikation inom en studentfokuserad miljö som är engagerad i högsta standard för akademisk prestation, vetenskaplig undersökning, kreativitet och medborgarskap i ett mångsidigt världssamhälle.

Våra värderingar och ideal

Southwest University of Visual Arts arbetar för att uppfylla sitt uppdrag enligt en etablerad uppsättning värderingar och ideal som stöder universitetets mål. Dessa värderingar och ideal fungerar som kompassen som styr institutionens plan och dess dagliga aktiviteter och beslut.

Anpassningsförmåga

Southwest University of Visual Arts värderar och tror på att anpassa sig till professionell konst och design och världssamhället genom att vara uppmärksam på sociala och tekniska förändringar.

Ansvarighet

Southwest University of Visual Arts värderar och tror på att upprätthålla ansvar för kvaliteten på de utbildningsprogram som erbjuds av universitetet.

Kommunikation

Southwest University of Visual Arts värderar och tror på att vara öppen och lyhörd för individuella idéer och specifika behov och lyssna noga på alla åsikter och uppfattningar.

Mångfald

Southwest University of Visual Arts värderar och tror på att förstå vår värld som ett stort, komplext samhälle.

Inkludering

Vi strävar alltid efter inkludering; värderar bidraget från varje medlem av universitetet för att bli det bästa vi kan vara.

Hög standard

Vi är engagerade i högsta standard för akademisk prestation och vill förändra liv genom att utbilda studenter för att utmärka sig i konst och design.

Det är med stor spänning vi får berätta att SUVA flyttar in i en vacker ny byggnad belägen vid 20 E. Kongress, i hjärtat av det livliga centrala Tucson. Detta steg gör det möjligt för SUVA att integreras helt i det blomstrande konstsamhället i Tucson och placera oss för en ljus framtid inom vårt lokala samhälle och bortom.

Platser

Tucson

Address
East Congress Street,20
85701 Tucson, Arizona, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium