Southwestern University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Southwestern University är du inte bara den passiva konsumenten av aktuell kunskap; du är en aktiv deltagare i skapandet av ny kunskap. Southwestern Experience är utformad för att utveckla de intellektuella metoder som är nödvändiga för att förbättra din förmåga att utforska regioner med original tanke och kreativt uttryck.

Världen förändras - och i snabbare takt. Under en karriär från 2000-talet kommer du att bli tvungen att främja kunskapens gränser, snabbt anpassa dig till förändring, lösa problem och nya och komplexa utmaningar och förutse vad som är nästa.

Vi har skapat en upplevelse som förbereder dig för dessa nya verkligheter. Genom att kombinera vår flexibla läroplan, utvecklingen av moderna sätt att tänka och den verkliga upplevelsen kommer SU att förse dig med de färdigheter som krävs för att anpassa, skapa, samarbeta och se utmaningar från flera perspektiv. Dessa färdigheter utgör en värdefull del av en mycket bredare, mer relevant utbildning för morgondagens som väntar på dig.

Platser

Georgetown

Address
East University Avenue,1001
78626 Georgetown, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: