Stanford University Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I ett trångt landskapslandskap skiljer sig Stanford Law.

Hemma på campus på ett av världens ledande forskningsuniversitet erbjuder Stanford Law oöverträffade möjligheter. Vårt tillvägagångssätt för utbildning är tydligt studentcentrerat, definierat av behoven och ambitionerna hos framtida akademiker och anpassningsbara för varje enskild student. Skapa din egen gemensamma examen, uppfinna en ny kurs, utforska lagens korsning med dagens mest dynamiska discipliner - möjligheterna är praktiskt taget obegränsade. Och fördelarna sträcker sig utöver juridikskolan, vilket resulterar i den praktiska färdighet som arbetsgivare efterfrågar, bättre chanser till prestigefyllda kontorsfartyg, en hög barriärhastighet och stöd när du är redo att starta en karriär.

Vi är kända för vår kollegiala kultur, intim och jämlik. I denna nära sammanslutna gemenskap är samarbete och ett öppet idéutbyte avgörande för livet och lärandet. Studenter, lärare, personal, alumner - alla stöder och inspirerar varandra att utforska, utmärka sig och bidra till världen genom lag. Klasserna är små. Seminarier i fakultetshem, läsgrupper och teamdrivna kliniker ger en upplevelse som är intensiv, stödjande och utmanande.

På SLS drivs vi av en passion för nya idéer och ett engagemang för transformativa lösningar. Trots våra rötter i Silicon Valley och vårt Stanford-arv fokuserar vi på framtiden - inte det förflutna. Experimentering, utforskning, översättning av ny kunskap till företagslösningar: Allt finns i vårt DNA. Så är tvärvetenskapligt lärande, banbrytande i Stanford. SLS-fakulteten håller sig nära lagens puls som den praktiseras under 2000-talet och styr vårt akademiska program för att ta itu med nya möjligheter i yrket. Med alumner och studenter som partner förkämpar de lag som ett instrument för positiv förändring i skalor lokalt, regionalt, nationellt och globalt.

Platser

Stanford

Address
Nathan Abbott Way,559
94305 Stanford, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: