Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Stevens

Sju tusen studenter, 300 fakultet. En juvel av en campus, bredvid en fantastisk stad, i en topp 3 college stad. Otaliga idéer. Oändliga frågor. Och svar som spelar roll. Detta är Stevens.

Passionerat för (Im) möjligt

Vid Stevens Institute of Technology blir det omöjliga möjligt. Vi tar gnistan av en idé och gör den riktig.

Våra studenter arbetar tillsammans i tvärvetenskapliga team för att skapa nya produkter, lösningar och tjänster. Vår fakultet producerar banbrytande forskning som möjliggör bättre planering och politik. förbättrar vården och behandlingen bygger vår förståelse av kritiska frågor; delar användbar insikt och gör livet säkrare, säkrare och bekvämare. Våra partners i branschen arbetar med oss för att omvandla affärer, skapa framtiden och ta itu med de stora utmaningarna.

På en grön kullstadscampus, precis rätt storlek och tvärs över floden från New York, lär vi oss nästa generationer av ledare och tänkare - drömarna och görarna - att utforska med sina sinnen men också att följa deras hjärtan. Vi lär dem att uppfinna, förutse, samarbeta. Vi förbereder dem för karriär och vidareutbildning, förbereder dem att komma fram och trivas i den verkliga världen. Och de trivs, spektakulärt.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgStarta stock foton / Pexels

Stevens skillnad

Stevens utbildning är unik. Vi utmanar och förbereder eleverna på sätt som de aldrig visste möjligt. Vi lär oss hur de största vinsterna genom samarbete uppnås. När skolan har gått igenom våra dörrar har de upplevt teamarbete, projektledning, liv och hopp. Och de har varit beredda att uppnå de terminer som de alltid har förutsett.

Visionen att lyckas

Stevens president Nariman Farvardin har tjänstgjort universitetet sedan juli 2011. Arbetet med hans skåp, Stevens styrelse och ett rådgivande ledarskapsråd, och styrs av en detaljerad 10-årig strategiplan, speglar hans ledarskap Stevens åtaganden om samarbete, påverkan och utnyttjandet av teknik för att lösa samhällets mest pressande utmaningar.

En utbildning till skillnad från alla andra

Stevens unika blandning av teknisk utbildning och tillämpas för att lära sig möjligheter förbereder våra elever för den verkliga världen - och rekryterare märker. Vi erbjuder entreprenörskapsundervisning till förstaårsstudenter; ett brett utbud av tvärvetenskapliga majors och oöverträffad tillgång till högt rankade praktikplatser och kooperativ utbildning. De flesta Stevens seniorer deltar också i årslånga team capstone-projekt.

Protokoll från Manhattan

Stevens ligger på ett idealiskt ställe, i en topp 3 college stad (Hoboken) och ligger direkt över Hudson River från New York City - världens finansiella och kulturella centrum och ett stigande centrum för teknologisk innovation. En 55 hektar stor bergskampus, bara några minuter från staden med tåg, buss eller färja? Nu är det tillgång till möjlighet.

Forskning som gör skillnaden

Översvämningar. Orkaner. Alzheimers sjukdom. Bröstcancer. Hackare. Stevens forskare tar itu med de svåra frågorna, prövar de nya tillvägagångssätten, gör de extra stegen och utvecklar de verkliga applikationerna som gör den avgörande skillnaden, vilket sparar liv, skyddar privatlivet, hjälper människor att fatta bättre beslut och säkerställer en säkrare, friskare och säkrare värld.

Grundforsknings pelare

Stevens utför avancerad forskning inom en mängd olika kritiska discipliner. Universitetet har valt att utöva särskild forskningsfokus på sex specifika grundpilarier där Stevens för närvarande har ledande kompetens.

Arbetet inom dessa strategiska områden kommer att vara avgörande för nationell och global planering, styrning, infrastruktur och teknikutveckling - såväl som regional, nationell och internationell säkerhet, säkerhet och välbefinnande. Därför kommer Stevens att engagera olika samarbetspartners inom akademisk, industri och regering i dynamiska partnerskap inom dessa specifika områden. Genom detta tvärvetenskapliga forskningssamarbete och externa partnerskap kommer universitetet att fortsätta att maximera sin samhälleliga påverkan inom dessa områden.

Konstgjord intelligens, maskinlärande

Stevens utför forskning inom AI, maskininlärning och cybersäkerhet med applikationer till lösenord, enhet och nätverkssäkerhet, hälso- och sjukvård, finansiella data och hemlandssäkerhet, bland andra områden.

Biomedicinsk teknik, hälsovård

Genom vårt interdisciplinära Center for Healthcare Innovation (CHI) arbetar Stevens inom viktiga forskningsområden mot framtida fördelar för patienter över hela världen.

Komplexa system

Drivs av Center for Complex Systems

Datavetenskap och informationssystem

Stevens datavetenskapare utforskar och minskar explosionen av stora data som produceras av enheter och analyser, som producerar ny insikt och beslutsteknik.

Finansiella system

Drivs av Hanlon Financial Systems Center, en toppmodern finansiell forsknings- och undervisningsanläggning, berör Stevens forskning alla aspekter av ekonomi, inklusive reglering, smitta och investeringsstrategi.

Elasticitet

Stevens är en internationell ledare inom kustområden och urban resilienceforskning, driver studie och diskussion om att skydda kustsamhällen mot klimatförändringarnas effekter. Vi utför också betydande hållbarhet och energiforskning.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ledarskap

Stevens Institute of Technology är en privat medbildande forskningsinstitution. Stevens Institute of Technology skapades av en handling från New Jersey-lagstiftaren 1870 och fungerar som en skattebefriad organisation enligt avsnitt 501 c 3 i Internal Revenue Code. Som en privat institution styrs Stevens av sin styrelse, som verkar enligt universitetets stadgar och av dess ordförande.

styrning

Förvaltarna av Stevens Institute of Technology, som ett privat universitet, verkar i enlighet med stadgarna och stadgarna och de policyer och förfaranden som institutionen antar från tid till annan. Förvaltningsrådet möts regelbundet och upprätthåller en struktur av styrelseutskott som anges i stadgarna och stadgarna för varje kommitté. Policybiblioteket är ett förvar för många av de policyer som antagits av institutionen och uppdateras regelbundet.

Stevens ledarskap

Stiftelsen för Stevens tekniska högskola är utnämnd av styrelsen, och ansvarar för övervakning av alla universitetsfrågor och för övervakning av framstegen mot universitetets strategiska mål. Presidenten arbetar nära provet, som övervakar alla akademiska program och antar presidentens ansvar i presidentens frånvaro och vice presidenter som leder stora administrativa avdelningar inom universitetet.

Utöver klassrummet

Stevens studentupplevelse tar in mycket mer än klassrums tid och forskning i laboratoriet. Universitetet erbjuder lag och intramurala friidrott; mer än 100 studentklubbar ett regelbundet program av scen, musik och annan konst; och massor av andra möjligheter till personlig tillväxt, skapande av gemenskap och ny vänskap.

Öka deras spel

Stevens student-idrottare trotsar endimensionella stereotyper och trivs på konkurrens. Kombinera smarts, karaktär och grit, tävlar de på högsta nivåer i 26 varsitysporter, fångar NCAA individuella och lagmästerskap.

Att ta en båge

Dramatisk teater som talar till det mänskliga tillståndet. Broadway-stil visar att lyfta våra sprit. Musikaliska ensembler som gör att våra hjärtan sjunger. På Stevens tror vi att möjligheten att kreativt lösa problem är allierad till en passion för konsten. Och de talangfulla kvinnorna och männen i Stevens, som oräkneligt utforskar de konstnärliga möjligheterna, utgör den här kreativa energin.

Ändra agenter

Inkomst jämställdhet Miljömässig hållbarhet. Utbildningsreform. Stevens studenter är inte nöjda att sitta på sidan. Att omfamna medborgarnas och ledarens roller, de är förändrade beslutsfattare avsikten att göra skillnad i det bredare samhället där de bor.

Platser

Hoboken

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium