Stratford University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÅRT UPPDRAG

Stratford University är en privat institution för högre utbildning. Studentkroppen är mångfaldig, inklusive nyutbildade gymnasieskolor, yrkesverksamma, internationella studenter och personer som vill ändra sina karriärområden. Uppdraget från Stratford University är att förbereda studenterna för att belöna karriärer genom utbildningsprogram av hög kvalitet som möter arbetsgivarnas och samhällets förändrade behov. För att möta detta uppdrag erbjuder universitetet en mängd certifikat-, examens-, associerings-, kandidat- och forskarutbildningar inom nya och höga sysselsättningsfält.

Stratford University ackrediterat av Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) för att tilldela certifikat, examensbevis, lärare, kandidatexamen och magisterexamina. ACICS listas som ett nationellt erkänt ackrediteringsbyrå som är erkänt av Council for Higher Education Accreditation (CHEA), en nationell förespråkare och institutionell röst för självreglering av akademisk kvalitet genom ackreditering. CHEA är en sammanslutning av 3 000 grader som beviljar högskolor och universitet och erkänner 60 institutionella och programmatiska ackrediteringsorganisationer.

Stratford är också ackrediterat av American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF), vilket säkerställer att vi uppfyller de standarder och kompetenser som ställts för fakultets-, läroplan- och studenttjänster.

Stratford University är certifierat för att driva av State Council of Higher Education for Virginia (SCHEV) för att driva campus i Virginia.

Platser

Falls Church

Address
Leesburg Pike,7777
22043 Falls Church, virginia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium