Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Newhouse School vid Syracuse University är en av landets främsta kommunikationsskolor där begåvade studenter kommer för att studera och lära av de bästa yrkesverksamma inom branschen. Vi är stolta över den högklassiga utbildningen som möjliggörs av en otrolig framåtblickande fakultet och toppmoderna anläggningar. Vi erbjuder 11 professionella magisterprogram inom offentlig kommunikation, varav de flesta kan slutföras under ett kalenderår.

Historia

  • 1934: School of Journalism grundades vid Syracuse University
  • 1964: Första byggnaden, Newhouse 1, öppnar
  • 1971: School of Journalism går samman med Institutionen för TV och radio; namngav SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Andra byggnaden, Newhouse 2, öppnar
  • 2007: Tredje byggnaden, Newhouse 3, öppnar
  • 2014: Studio and Innovation Center, med Dick Clark Studios och Alan Gerry Center for Media Innovation öppnas

Dekanus
Mark Lodato

Fakultet
Mer än 80 heltidsinstruktionsfakulteter och 50 adjungerade fakulteter

Personal
Cirka 50 heltidsanställda och 10 deltidsanställda

Alumni
Mer än 27 000

Inskrivning
Cirka 1900 studenter, 200 studenter på magisterexamen, 200 masterstudenter online och 13 doktorander

Faciliteter
Newhouse School är inrymt i ett 300 000 kvadratmeter stort trebyggnadskomplex som innehåller toppmoderna klassrum, professionella studior, ett digitalt nyhetscenter, ett auditorium med 300 platser, ett forskningscenter, en doktorandsvit och kontor, en utbildningsledare, ett café och många utrymmen för formella och informella möten och samarbete mellan studenter, lärare och personal.

Ackreditering

SI Newhouse School of Public Communications är en av 100+ masskommunikationsskolor som är ackrediterade av Ackrediteringsrådet för utbildning inom journalistik och masskommunikation (ACEJMC). Vårt frivilliga deltagande i självbedömning och extern granskning hjälper till att säkerställa att Newhouse-studenter konsekvent får utmärkt förberedelse för sina framtida karriärer inom kommunikationsbranschen. Vår ackreditering återspeglar vårt engagemang för nio standarder som översätts till små klassstorlekar, praktisk inlärningsupplevelse, en introduktion till kommunikationsrätt, omfattande rådgivning och karriärutveckling och en stark liberal arts foundation. För att lära dig mer om ackreditering och varför det är viktigt, besök webbplatsen Ackrediteringsrådet för utbildning i journalistik och masskommunikation .

Platser

Syracuse

Address
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium