Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Newhouse-skolan vid Syracuse University är en av landets främsta kommunikationsskolor där begåvade studenter kommer att studera och lära sig av branschens bästa yrkesverksamma. Vi är stolta över den högsta kaliberutbildning som möjliggjorts av en otrolig, framåtriktad fakultet och toppmoderna faciliteter. Vi erbjuder 11 professionella masterprogram i offentlig kommunikation, de flesta av dem kan slutföras på ett kalenderår.

historia

  • 1934: Journalistiska skolan grundades vid Syracuse University
  • 1964: Första byggnaden, Newhouse 1, öppnas
  • 1971: Journalistiska skolan slår samman med avdelningen för television och radio; omnämnd SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: andra byggnaden, Newhouse 2, öppnas
  • 2007: Tredje byggnaden, Newhouse 3, öppnas
  • 2014: Studio och Innovation Center, med Dick Clark Studios och Alan Gerry Center för Media Innovation öppnas

Dekanus
Lorraine E. Branham

Fakultet
Mer än 80 heltidsanställda fakulteten och 50 adjungerade fakulteter

Personal
Cirka 50 heltid och 10 deltidsanställda

Alumni
Mer än 27.000

Inskrivning
Cirka 1 900 doktorander, 210 bostadsmästare, 200 online masterexamen och 13 doktorander

Faciliteter
Newhouse-skolan är inrymd i ett byggnadskomplex på 250 000 kvadratmeter, som innehåller toppmoderna klassrum, professionella studior, ett digitalt nyhetscenter, en 300-sitssal, ett forskningscenter, en doktorandssuite och kontor, en utbildningsvinge, ett café och många utrymmen för formella och informella möten och samarbete mellan studenter, lärare och personal.

Accreditation

SI Newhouse School of Public Communications är en av 100 + massakommunikationsskolor ackrediterade genom ackrediteringsrådet för utbildning i journalistik och masskommunikation (ACEJMC). Vårt frivilliga deltagande i självbedömning och extern granskning bidrar till att Newhouse-studenter konsekvent får utmärkt förberedelse för sin framtida karriär inom kommunikationsindustrin. Vår ackreditering återspeglar vårt engagemang för nio standarder som omvandlas till små klassstorlekar, praktiska inlärningsupplevelser, en introduktion till kommunikationslag, omfattande rådgivning och karriärutveckling och en stark liberal arts foundation. För att lära dig mer om ackreditering och varför det är viktigt, besök webbplatsen för ackrediteringsrådet för utbildning på journalistik och masskommunikation.

Platser

Syracuse

Address
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, Amerikas förenta stater