The Conway School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår historia

Walter Cudnohufsky var inte nöjda med status quo. Han hade fått en magisterexamen i landskapsarkitektur från Harvard 1965, tillbringade arton månader reser, och undervisade design på ett stort universitet. Han var frustrerad med traditionell design utbildning, som han ansåg alltför fack, i flexibelt, och teoretiskt.

Han hade undersökt designutbildning i hans examensarbete och hade läst progressiv utbildning teori. Han ville prova ett nytt sätt att göra saker, med praktisk inlärning, mer som en fungerande konstruktion av fi ce. Han trodde att det skulle vara studentbaserad, inte institutionellt organiserade, och han ville att det skulle vara en gemensam upplevelse som betonas lagarbete. Han ville starta en ny skola som skulle vända designutbildning på huvudet. Och det gjorde han.

Ett personligt lån LANSERAR SKOLAN

Även om han inte hade tänkt en designskola i en lantlig miljö, av ekonomiska skäl, började Walt skolan i sin Conway hem och perifera byggnader-en sugar-house och en ombyggd lada. Han säkrade en $ 8000 personligt lån för att betala för renoveringar och flyta skolan under sitt första år. Konstruktion ägde rum under sommaren 1972, i väntan på de första klass sju män och två kvinnor, främst från Massachusetts.

Klasser hölls varje dag, ibland med studio också varje dag. Det kan finnas en improviserad stenmur bygga demonstration eller andra inbjudningar att "lära genom att göra". Sysslor var alltid en del av att dela, potlucks och spel en del av det roliga. Kommunikation alltid var och fortfarande är ett viktigt fokus i skolan.

Walts övertygelse var att om du inte kan förklara dina idéer i tal och skrift, då är du inte ansvarig för dig själv eller vad du gör.

ANDRA DIRECTOR kommer som STUDENT

Don Walker, som skulle visa sig vara en viktig kraft i utvecklingen av skolan, kom som student 1978. Han hade redan två grader i landskapsarkitektur och mycket erfarenhet av undervisning och praktik. Även han var besviken med sin erfarenhet av undervisning och ihållande press att göra forskning. Med Dons Förutom personalen kom en gradvis förskjutning av fokus från att undervisa traditionell landskapsarkitektur att främja design som är miljövänlig. Alltmer sökande sökte detta nya sätt att se på design.

ACKREDITERING UPPNÅDDA

The New England Association of Skolor och högskolor beviljades full ackreditering effektiv 1989. År 1992, Walt lämnade skolan för att genomföra de saker som han hade undervisat. Han började vad fortsätter att vara en blomstrande privat praktik, en som har många ekologiska och samhällsbyggande dimensioner. Idag ser han Conway skolan som hans största livslånga insats, samtidigt som kredit till människor som bär skolan framåt.

Don Walker blev direktör 1992, en position han innehade fram till sin pensionering 2005. Don och personal övervakade flytten från skolans trettioåriga hem till en närliggande trädbevuxen kulle. Den 34,5-acre campus planeras som en lärande laboratorium för hållbar design.

Conway tredje regissör, ​​landskapsarkitekt och bevarande planerare Paul Cawood Hellmund, har åtagit sig att skolans unika sätt att undervisa och hållbar design. Han har också ett starkt intresse av att utöka skolans perspektiv till globala miljö möjligheter. I skolans livliga historia, vissa saker, såsom dess utseende och personal har förändrats. Andra saker, särskilt dess fokusering på individualiserad lärande, alltid kommer att förbli som konstanter.

Mission

Vi utforskar, utvecklar, öva och lära utformningen av mark som är ekologiskt och socialt hållbar.

I den process som vi:

ge akademiker med grundläggande kunskaper och färdigheter som behövs för att träna planering, design och förvaltning av mark som respekterar naturen liksom mänskligheten; utveckla ekologisk medvetenhet, förståelse, respekt och boende i sina studenter och projekt kunder; producera projekt som passar humant bruk av naturförhållandena.

Skolans uppdrag guider beslutsfattandet på alla nivåer: som anställs, vilka projekten genomförs, hur kurser är strukturerade och vilka kontor och platser som besöks på studiebesök. Medan programmet är grundligt baserad på ekologisk kunskap och praxis, är Conway utbildnings fokus på design av marken i stället för miljövetenskap.

Varför Conway

Klimat destabilisering. Mat + vatten osäkerhet. Arter kollaps.

Framtiden var inte tänkt att se ut som det!

Hjälp åter uppfinna framtiden. Arbetet mot en bättre planet med hjälp av ekologiska hela systemtänkande. Hjälp säkerställa sunda samhällen och produktiva landskap för framtida generationer.

Utrusta dig till:

Fix vad bruten. Spara vad som fungerar. DESIGN FRAMTIDEN!

Conway är tio månader av intensiv, specialiserad forskarutbildning som förbereder dig för att arbeta som designer / planerare på viktiga verkliga projekt med. . . (Redo för detta?) Som arbetar med viktiga, verkliga projekt-som student, med stöd av lärare som är erfarna proffs.

För fyrtio år det har hänt på Conway: verkliga världen, verkliga resultat.

10 skäl att ansöka

Dessa stora tio kommer att tala för de sökande, men de säger också varför projekt kunder bör överväga Conway skolan. Ditto för alla som är intresserade av att stödja design och planering innovation för planeten.

  1. Arbetet med verkliga projekt för riktiga kunder, redan från början. Det är vad vi menar med "verkliga världen. Verkliga resultat. "Och resultaten har visat i fyrtio år.

  2. Få de verktyg du behöver för att bygga en hållbar karriär ... och en bättre värld genom den mest innovativa program i sitt slag som helst.

  3. Lär dig i små klasser med massor av enskilda uppmärksamhet. Glöm betyg! I stället fokusera på att lära sig göra jobbet, och gör det bra.

  4. Samarbeta, inte konkurrera. Varje person eller liten grupp har sitt eget projekt och alla erbjuder hjälp till resten av klassen.

  5. Se helheten och uppmärksamma detaljerna. Det är vägen till hållbarhet och motståndskraft.

  6. Examen med en designprocess kan du sätta att arbeta direkt, och med kompetens att vara en livslång elev. Det är en snabbspolning framåt för dig om du är angelägen om att få att arbeta att göra en skillnad.

  7. Skapa en portfölj av professionella projekt med referenser från verkliga kunder.

  8. Bli en del av en skola som är fast besluten att utforska, utveckla, öva och undervisa planering och utformning av den mark som är ekologiskt och socialt hållbar. Vårt uppdrag är för naturen och för människor.

  9. Bilda en tätt sammansvetsad band av förändringsagenter tillsammans i tio månader, kontakt för livet.

  10. Arbetar sida vid sida med lärare som är erfarna utövare och även vårdar instruktörer.

Platser

Conway

Address
332 South Deerfield Road, Conway, MA
01341-0179 Conway, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium