Thomas University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Thomas University är ett fyraårigt Samskolan humaniora universitet som tjänar eftergymnasiala utbildningsbehov. Beläget i Thomasville, Georgia USA, ger Thomas University utbildning av god kvalitet genom en dynamisk inlärningsmiljö. Innovativa modeller för att nå elever från vår omtänksam lärare och personal förändra livet för eleverna i våra lokala, regionala och globala samhällen. Erbjuder intresseföretagets, kandidat- och magisterexamen, är vårt högsta mål att ge en lärorik erfarenhet som utforskar och utvecklar varje elevs fulla potential. Thomas University är en liberal arts universitet vilket innebär förutom de programspecifika kunskaper och färdigheter du kommer att få, kommer du också att få en balanserad utbildning lära sig att tänka kritiskt och kommunicera effektivt.

ENGAGERA i dynamiska inlärningsmiljöer där rigorösa intellektuella studier kräver kreativitet, disciplin och personligt ansvar.

ges befogenhet av lärare och personal som värdesätter dina individuella styrkor, kapacitet och vilja att lyckas. DIN intellektuella och personlig utveckling är vårt uppdrag.

OMVANDLA ditt liv när du förbereder för en framgångsrik karriär och ansvarsfullt ledarskap i en snabbt föränderlig och komplex värld. Flexibla lärmiljöer inkluderar nätet, hybrid, satellit campus, överlåtelseavtal, och bekvämt kurs schemaläggning.

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium