Temple University College of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Engineering Transformation

Temple Engineering genomgår stora förändringar. Vid 12: e och Norris har vi utvecklats ganska länge. Som högskola har vi vuxit till mer än 2 100 studenter och genomgår alltid förändringar för att modernisera vår läroplan. Våra anläggningar fortsätter också att utvecklas för att leverera moderna, effektiva och samarbetsutrymmen utformade specifikt för tekniker.

Den första av två faser av renoveringar började sommaren 2018 och avslutades i tid för början av höstterminen. Det konverterade första våningsutrymmet från ett tomt utrymme för alla ändamål till ett flexibelt datorlaboratorium med utökad teknik och modulmöbler.

121071_COE-Building-27.jpg

När vi går in i denna nya termin fortsätter vår byggnad också sin egen omvandling i den andra fasen av renoveringar: Science and Engineering Library (SEL) på andra våningen. Uppgraderingarna kommer att omfatta ny teknik och utrustning, virtual reality-stationer, verktygsutcheckning, en mikrofabriceringshandskar, 3D-tryckning på bänkskivan och lätt prototyputrymme, flygzoner för flygrobotik, sänkor, jordade elektronikstationer, ny A / V-utrustning och PCB-skärare .

Dessa utrymmen kommer också att erbjuda modulmöbler för att konvertera till ett samarbetsmöte, samt lagringsutrymme för pågående studentarbete som Senior Design-projekt.

Dessutom har ett lärarrum i rum 502 också genomgått en betydande renovering. Uppgraderingarna inkluderar extra sittkapacitet tillsammans med smart undervisningsteknik, kemikaliebeständig golv, bänkskivor och mer.

STEM — Vetenskap, teknologi, teknik

Vägen till den globala ekonomin börjar här i norra Philadelphia.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Högskolan för teknik stöder rigorös STEM-utbildning och anser att varje student som vill bedriva en utbildning inom ett STEM-fält borde kunna göra det. Centrum för inkluderande konkurrenskraft, inrymt i högskolan, sponsrar regionala initiativ och program inom teknik för Philadelphia-skolor, och högskolan driver också sommarprogram för gymnasiet. Detta är bara några av de sätt som Temple Engineering arbetar för att sprida ordet om de framgångar som STEM-fälten ger till ungdomar och samhället.

Dekanens meddelande

Det är med enorm stolthet jag tjänar som dekan för ingenjörskolan under denna tid av fortsatt tillväxt och möjlighet för högskolan och våra studenter.

Tillsammans med stigande rankningar bygger högskolan på vårt rykte om att ge en bra utbildning genom samarbetande fakultetsforskning, erfarenhetsinlärning, vårt växande alumnätverk och innovativa Senior Design-projekt. Från miniatyrtekniker för medicinsk utrustning till sprängning i jonosfären eller att ta hand om vår egen planet här hemma, är templetekniker verkligen framtidens arkitekter.

Anmärkningsvärda saker pågår varje dag i och runt vår byggnad på Norris Street. Världen utanför kommer alltid att kräva fler ingenjörer, och vi kommer att fortsätta se till att våra ugglor inte bara kan kliva in i den världen utan leda den.

Jag ser fram emot att fortsätta att tjäna och stärka detta högskola när vi fortsätter på vår väg med stora prestationer. Vi hoppas att du kommer att gå med oss.

Keya Sadeghipour

Dekanus

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Ackreditering

Vi är en framtidsinriktad forskningsinstitution som erbjuder högkvalitativ utbildning ackrediterad av ABET.

Ingenjörsutbildningen för vetenskapsprogram (CE, EE, EE / Computer, ME) är ackrediterad av Engineering Accreditation Commission of ABET. Högskolan är glada att meddela att programmen för bioingenjörer och teknik har granskats och godkänts för ABET-ackreditering. Miljöteknikprogrammet kommer att söka ackreditering under nästa granskning efter det att de första studenterna har utexaminerats från programmet.

Den tekniska kandidatexamen i vetenskapsprogram (CET, ET) är ackrediterad av Engineering Technology Accreditation Commission of ABET.

Studenter ska vara stolta över att välja ett ABET-ackrediterat program. Ackreditering innebär att din utbildning uppfyller den globala standarden för teknisk utbildning i ditt yrke. Oavsett om du studerar tillämpad vetenskap, databehandling, teknik eller teknik, är ABET-ackreditering en viktig indikator på ditt programs engagemang för kvalitet och kan vara en nyckel till din professionella framtid.

Platser

Philadelphia

Address
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium