Temple University College of Liberal Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Temple University's College of Liberal Arts förbereder studenterna för att bli innovatörer inom alla områden, inom alla branscher. Vi är medborgarsinnade, globalt medvetna kreativa tänkare, görare och risktagare. Vi är hem för mer än 5500 studenter över 28 avdelningar och program som erbjuder en fokuserad liberal arts college-upplevelse inom ett ledande urbant forskningsuniversitet.

Uttalande om mångfald, kapital och inkludering

College of Liberal Arts exemplifierar Temple Universitys kärnvärden för mångfald och inkludering: att skapa och upprätthålla en undervisnings-, inlärnings- och forskarsamhälle som inte bara inkluderar men välkomnar och värderar skillnader baserat på religion, ras, etnicitet, nationalitet, kön, könsidentitet, sexuell orientering, funktionshinder, veteranstatus, ålder och familj / civilstånd.

Detta är vårt livsverk

Vi tror att en grad i liberal arts förbereder dig för mer än bara ett jobb. Vi lär dig hur du tänker kreativt och kritiskt, löser problem och odlar social intelligens. Våra studenter lär sig i seminarieklasser, bedriver forskning med prisbelönt fakultet och får verklig erfarenhet genom praktikplatser, studier utomlands och möjligheter till samhällsservice.

Du kommer att bemästra viktiga discipliner och komma in i arbetskraften med förmågan att skriva, resonera, analysera, pivotera och djärvt engagera sig i världen omkring dig. Det är därför våra akademiker har de väsentliga färdigheter och talanger som arbetsgivarna värdesätter: kritiskt tänkande, kreativitet och självförtroende.

Gör din förklaring i en större stad

Vi erbjuder 35 stora, 36 minderåriga, 15 magisterexamen, 13 doktorandprogram och oändliga Philadelphia-möjligheter.

Temple University är i centrum för åtgärden.

Du har den unika möjligheten att göra Philadelphia till ditt klassrum samtidigt som du får en utbildning i världsklass. Det finns inget som City of Brotherly Love inte erbjuder. Utforska Barnes Museum och Philadelphia Museum of Art. Se en show på Kimmel Center. Fånga ett Eagles-spel på Linc. Njut av otrolig mat - från cheesesteaks till munkar till dekadent lokal och etnisk mat.

Platser

Philadelphia

Address
West Berks Street,1114
19122 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium