Temple University Klein College of Media and Communication

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

128605_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Oavsett om du vill använda video och podcast för att dokumentera den livliga, historiska staden Philadelphia; utnyttja Twitter-kraften för att skapa social förändring; undersöka arten av politisk och övertygande kommunikation; eller resa utomlands för att rapportera från länder runt om i världen, har Klein College for Media and Communication ett program som passar dig. Våra flexibla men ändå strikta läroplaner kombinerar de senaste innovationerna inom digitala medier med expertis från erfarna, kända fakultetsmedlemmar och forskare.

Klein College ligger på landets fjärde största mediemarknad och erbjuder en mängd akademiska och professionella möjligheter för studenter på reklam, TV-sändning, journalistik, medieproduktion, strategisk kommunikation och mer. Som student på Klein College har du tillgång till ett stort antal resurser och en stödstruktur som fokuserar på praktisk inlärning, verklig erfarenhet och en blandning av analytisk och teoretisk kunskap med fokus på vår dynamiska stadsmiljö.

Tempelets Klein College for Media and Communication har en rik historia och en utveckling som speglar den inom kommunikationsområdet. Sedan starten 1927 har Klein College fått kontinuerligt erkännande som en av de bästa skolorna i sitt slag i USA. Genom att erbjuda rätt blandning av teoretiskt lärande och praktiska möjligheter ger Klein College ledande akademiker, forskning och stöd samtidigt som de förbereder studenter till lyckas i en ständigt föränderlig bransch.128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Livet vid templet

Du kommer aldrig att bli uttråkad i templet. På daglig basis kan du välja från en eklektisk mängd kulturella, atletiska och sociala aktiviteter, som studentklubbar, samhällsserviceprojekt, atletiska evenemang och musikaliska föreställningar.

Dessa aktiviteter är inte bara tidsfyllare. De är också möjligheter att träffa medstudenter och utöka dina personliga och professionella nätverk.

Konst och kultur

Konst och kultur lever vid templet. Nästan varje dag tar med teater- och dansföreställningar, konserter, konstutställningar och gästföreläsare. Och det är bara på campus. Tack vare vårt läge i Philadelphia har du också enkel tillgång till stadens museer i världsklass, konstgallerier och scener för scenkonst.

Klubbar och organisationer

Temple är hem för hundratals studentdrivna klubbar och organisationer som täcker ett brett utbud av personliga och professionella intressen. Var och en ger dig chansen att engagera sig i campuslivet och få kontakt med studenter som har liknande intressen.

Bostäder och matsal

"Variety" är det bästa ordet för att beskriva de bostäder och matalternativ som finns tillgängliga på Temple. Vi erbjuder nio bostadshaller, olika boendearrangemang och många matalternativ och måltidsplaner att välja mellan.

Hälsa och välmående

Din collegeupplevelse inkluderar mer än bara akademiker. När du inte är i klass eller träffar böckerna, se till att dra fördel av vårt imponerande urval av hälso-, fitness- och rekreationsalternativ, inklusive gym i världsklass och ett omfattande studenthälsocenter.

Stadsliv

När du kommer till templet kommer du också till Philadelphia - en av landets mest mångsidiga och livliga städer. Här hittar du ett arv av nattliv, kultur, underhållning och mat, bara några minuter från campus.

Hållbarhet och säkerhet

Skyddet av våra studenter och vår miljö är av största vikt för templet. Det är därför vi lägger en sådan betoning på studenternas säkerhet och minskar universitetets påverkan på samhället där vi bor.

Platser

Philadelphia

Address
Annenberg Hall
2020 N. 13th St.

Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater