Temple University Lewis Katz School of Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lewis Katz School of Medicine grundades 1901 som Pennsylvania första medicinsk skola för samundervisning och har fått ett nationellt rykte för att utbilda humanistiska kliniker och biomedicinska forskare. Skolan lockar studenter och lärare som är engagerade i att göra skillnad i patientvård, forskning, utbildning och offentlig service - hemma och över hela världen.

School of Medicine och Temple University Hospital (TUH), dess huvudsakliga kliniska utbildningsplats, tillhandahåller vård för patienter från hela regionen som söker avancerad vård på tertiär- och kvartärnivå. Dessutom betjänar TUH en av de mest utsatta befolkningarna i landet och tillhandahåller mer gratis och underåterbetalad vård än något annat sjukhus i Pennsylvania.

Med kliniska utbildningsplatser som inkluderar andra medlemssjukhus och specialcentra i Temple University Health System och utbildningsassistenter vid School of Medicine, får medicinstudenter erfarenhet i en mängd olika städer, förorter och landsbygdspatienter. De lär sig att ge kulturellt kompetent, interprofessionell vård till en varierad patientpopulation med såväl enkla som mycket komplexa sjukdomar.

Lewis Katz School of Medicine är en skola som inte bara prisar teknisk excellens utan mångfald, jämlikhet och inkludering. Den lär ut den sanna konsten och vetenskapen att ”doktorera.” Dessutom följer dess pedagogiska strategiska plan, ”Förbättring av hälsa genom innovation inom medicinsk utbildning,” med ny medicinsk kunskap och med framväxande trender inom vårdleverans.

Skolans hemmabas i Philadelphia är en spektakulär 11-våningar, 480 000 kvadratmeter medicinsk utbildning och forskningsbyggnad som har toppmoderna faciliteter och teknik för medicinsk utbildning och forskning. Med specialiserade forskningscentra som fokuserar på befolkningshälsa, metabolisk sjukdom, cancer, hjärtsjukdomar och andra strategiska prioriteringar genomför skolan utredningar för att bryta ny mark - och utbildar kommande generationer av forskare att följa efter.

Den 13 oktober 2015 invigdes Temple's medical school officiellt som Lewis Katz School of Medicine - en historisk milstolpe i skolans historia. Tusentals människor deltog i evenemang som firade denna förändring, som dekan Dr. Larry Kaiser sa, "förenar vår skolas arv till de värderingar som Lewis levde efter, och de värderingar som vi alltid har försökt ge våra elever - hårt arbete, engagemang, service."

Lewis Katz School of Medicine är en del av Temple University Health System, ett företag på 1,6 miljarder dollar.

Platser

Philadelphia

Address
North Broad Street,3500
19140 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: