Temple University School of Pharmacy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

TUSP, en av de äldsta apoteksskolorna i Pennsylvania, har rötter som går tillbaka till 1901. Idag har TUSP vuxit till ett dynamiskt, inflytelserikt namn inom apoteksforskning och utbildning.

Under 2010 erkände Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching Temple som ett av endast 99 offentliga och privata universitet som förtjänade en RU / H-klassificering, vilket indikerar hög forskningsaktivitet. Vår prisbelönta forskning och fakultet hjälper till att forma vårt arv och ger våra studenter något att fira och sträva efter.

Tempelets studenter är trots allt i centrum för våra ansträngningar och framgångar. Vårt doktorsexamen, doktorsexamen inom farmaceutiska vetenskaper och regleringsfrågor och kvalitetssäkring (RAQA), erbjuder vårt mångsidiga och begåvade studentkår de möjligheter de behöver för att hjälpa dem att uppfylla sina olika professionella och pedagogiska mål.

Som skola gör TUSP allt för att bidra till Temple Universitys goda rykte och främja innovation och framsteg inom läkemedelsvetenskap och apotekspraxis.

Varje år odlar TUSP-studenter, informerade, etiska utövare och forskare ut i världen. Förra året tog vi stolt 98,6% av vår Pharm.D. professionell klass, vilket stärker vår examen i den högsta tredje percentilen av amerikanska apoteksskolor.

Platser

Philadelphia

Address
North Broad Street,3307
19140 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program