Temple University School of Podiatric Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Temple University School of Podiatric Medicine är helt integrerad med ett stort, omfattande universitetshälsosystem i Philadelphia. Foot and Ankle Institute vid TUSPM är den största podiatriska medicinska behandlingsanläggningen någonstans. TUSPM erbjuder tidig klinisk träning med rotationer genom våra två anläggningar, liksom genom olika aspekter av Temple University Health System.

Våra studenter njuter av alla Temple University-anläggningar, inklusive många bibliotek, datalaboratorier och sport- och kulturevenemang; Vi har också USA: s största podiatriska medicinska bibliotek samt bostäder för studenter på campus. TUSPM är fullt ackrediterat av rådet för pediatrisk medicinsk utbildning.

Uppdrag och vision av TUSPM

TUSPM: s uppdrag och vision har varit hörnstenen i vår kompetensutbildning sedan vår början. För varje fotvårdsspecialist som vi undervisar och skickar in i deras yrke delar vi och följer uppdraget och visionen.

Uppdrag: Att utbilda högkvalificerade, etiska och professionella podiatriska medicinska studenter som, efter avslutad läroplan, är förberedda för licensiering och inträde i doktorandläkare och för att främja den pediatriska medicinska yrket genom forskning, patientvård och samhällsservice.

Vision: Vi kommer att utbilda läkare inom podiatrisk medicin som utbildas med de mest innovativa förfarandena och avancerad teknik. Vi kommer att etablera Foot and Ankle Institute som det främsta kompetenscentrumet för diagnos och behandling av sjukdomar i nedre extremiteten. Vi kommer att öka kunskapen i nedre extremiteten genom forskning, vetenskaplig publicering och presentation.

Platser

Philadelphia

Address
North 8th Street,148
19107 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: