Texas A&M University at Galveston

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Texas A&M University i Galveston är källan för allt ”havorienterat” vid Texas A&M University. TAMUG erbjuder en unik blandning av marina och maritima program, inklusive huvudfag inom vetenskap, företag, teknik, liberal arts och transport.

Texas A&M Galveston är en specialinriktad institution för högre utbildning för grund- och forskarutbildning i marin- och maritima studier inom vetenskap, teknik och företag samt för forskning och offentlig service relaterad till det allmänna området för marina resurser. Institutionen är under ledning och kontroll av regentstyrelsen för Texas A&M University System, med grader som erbjuds under namnet och myndigheten för Texas A&M University på College Station.

Texas A&M University är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela baccalaureate-, magister- och doktorsexamen.

Havsresor, segling i Galveston Bay, experiment vid stranden och oberoende studier kompletterar den stränga klassupplevelsen på vårt öcampus.

Campusmiljön vid havet kompletterar de unika läroplanen. Atmosfären som främjas av fakulteten, personal och studenter betonar den intima relationen mellan universitetet och havet.

Platser

Galveston

Address
Seawolf Parkway,200
77554 Galveston, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium