Texas Christian University Neeley School of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till TCU Neeley School of Business. Jag ser fram emot att arbeta med er för att gå vidare på sätt som är rätt för våra studenter, fakulteter, personal, studenter och intressenter.

Även om någon punkt i TCU: s historia ger en spännande möjlighet att vara en del av detta samhälle, gör dynamiken i högre utbildning idag detta ögonblick och åren framöver särskilt viktiga när vi bygger på den drivkraft som skapas genom att leva Neeley-löfte "för att släppa mänsklig potential med ledarskap i kärnan och innovation i vår anda. ”

Tunga doser av både ledarskap och innovation är avgörande för att upprätthålla och utöka vårt ledande när det gäller att tillhandahålla värdecentrerad utbildning i världsklass till de etiska ledare vi behöver för i morgon, här i Texas och därefter.

Vi samarbetar med alla våra viktiga intressenter för att delta i våra framsteg. Enastående studenter väljer TCU Neeley framför andra handelshögskolor. Exceptionella fakulteter väljer att börja eller utöka sin karriär här. Världens mest ambitiösa arbetsgivare (inklusive de här i Fort Worth) törstar efter möjligheten att anställa våra studenter och akademiker. Ledare bortom våra klassrum och korridorer är våra förespråkare när vi utökar vår service till samhället i alla dess dimensioner.

Platser

Fort Worth

Address
76109 Fort Worth, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium