The Culinary Institute of America

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till världens främsta CULINARY COLLEGE

"Nästan varje yrke har en enastående övningsfält. Militären har West Point har musik Juilliard, och de kulinariska konsterna har Institutet. "- Craig Claiborne firade författare och matkritikern, The New York Times

Culinary Institute of America har satt standarden för hög kvalitet inom professionell culinary utbildning för mer än sex decennier.

Founded in 1946, är CIA en oberoende, icke-vinstdrivande college som erbjuder associera och kandidatexamen med stora aktörerna i måltidskunskap, bakning och konditorivaror konst och kulinariska vetenskap, samt certifikat program. Som världens främsta kulinariska college ger CIA trodde ledarskap inom områdena professionell kompetens, hälsa och friskvård, hållbarhet, och världens kök och kulturer genom forskning och konferenser. Kollegiet har campus i Hyde Park, NY; S: T Helena, Kalifornien; och San Antonio, TX.

CIA Mission:

Culinary Institute of America (CIA) är ett privat, icke-vinstdrivande college dedikerade till att erbjuda världens bästa professionella kulinariska utbildning.

Excellence, ledarskap, professionalism, etik och respekt för mångfald är grundläggande värderingar som styr vårt arbete.

Vi lär våra elever den allmänna kunskap och särskilda färdigheter som behövs för att leva framgångsrika liv och växa till maktpositioner och ledarskap i det yrke de valt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Videoklipp

Food Is Life™—Create and Savor Yours at The Culinary Institute of America

Kontakt
Besöksadress
The Culinary Institute of America
1946 Campus Drive

Poughkeepsie, New York, 12538-1499 US
Besöksadress
The Culinary Institute of America at Greystone
2555 Main Street

Saint Helena, Kalifornien, 94574 US
Besöksadress
The Culinary Institute of America at San Antonio
312 Pearl Parkway, Building 3

San Antonio, Texas, 78215 US