The Catholic University of America

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det katolska universitetet i Amerika , som grundades 1887 av de amerikanska katolska biskoparna med stöd av påven Leo XIII, är det nationella universitetet i den katolska kyrkan i USA. Universitetet grundades som forskarcentrum och började erbjuda grundutbildning år 1904 och är idag hem för 12 skolor och 21 forskningsanläggningar. Katolska universitetet är det enda amerikanska universitetet med kyrkliga fakulteter som beviljar kanoniska grader inom tre discipliner . Universitetets frodiga 180 hektar stora campus, beläget strax norr om Capitol Hill , ger studenter enkel tillgång till det breda utbudet av utbildnings-, kulturella och politiska möjligheter som Washington, DC har att erbjuda.

Uppdragsbeskrivning

Som det katolska kyrkans nationella universitet i USA, som grundades och sponsras av biskoparna i landet med godkännandet av Holy Holy, är The Catholic University of America engagerat i att vara en omfattande katolsk och amerikansk institution för högre utbildning, trogen till Jesu Kristi lärdomar som överlämnats av kyrkan. The Catholic University of America dedikerat till att främja dialogen mellan tro och förnuft, försöker upptäcka och förmedla sanningen genom spetskompetens i undervisning och forskning, allt i tjänst för kyrkan, nationen och världen.

Mål för universitetet

The Catholic University of America är en gemenskap av forskare, både fakulteter och studenter, som är avsedda att upptäcka, bevara och förmedla sanningen i alla dess former, med särskild hänvisning till nationens behov och möjligheter. Som universitet är det i huvudsak ett fritt och autonomt studiecentrum och en byrå som betjänar människors behov. Det välkomnar samarbetet med alla forskare av god vilja som genom processen för studier och reflektion bidrar till dessa mål i en atmosfär av akademisk kompetens där frihet främjas och där den enda begränsningen för sanningen är själva sanningen. Som ett katolskt universitet önskar det att odla och förmedla den kristna tron inom ramen för alla former av mänsklig utredning och värderingar. Den strävar efter att på ett institutionellt sätt säkerställa ett korrekt intellektuellt och akademiskt vittne till kristen inspiration i individer och i samhället och att ge en plats för fortsatt reflektion, i ljuset av kristen tro, på den växande skatten av mänsklig kunskap. Som medlem i det amerikanska akademiska samhället accepterar det standarderna och förfarandena för amerikanska institutioner och strävar efter att uppnå distinktion inom den akademiska världen. Trogen till det kristna budskapet när det kommer genom kyrkan och är trogen mot sina egna nationella traditioner, har det The Catholic University of America unikt ansvar för att vara till tjänst för kristen tanke och utbildning i det katolska samhället samt att tjäna nationen och världen .

CUA 3

134733_ChristianinJamaica.png

Christian Domaas, alun, nu med Chemonics International Development Consulting Firm, W., DC: "Färdigheter som kan tillämpas verkligen var som helst. Applied Research Project är ett riktigt unikt och fantastiskt tillfälle att arbeta med ett projekt, för att se utvecklingen hända först- hand, och att arbeta med utvärderingar ".

Platser

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 202-319-4289

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium