The Catholic University of America

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Catholic University of America, Grundades 1887 av den amerikanska katolska biskopar med stöd av påven Leo XIII, är det nationella universitetet i den katolska kyrkan i USA. Etablerat som en examen forskningscentrum, började universitetet erbjuder grundutbildningen 1904 och idag är hem till 12 skolor och 21 forskningsanläggningar. Katolska universitet är den enda amerikanska universitet med kyrkliga fakulteter bevilja kanoniska grader i tre discipliner. Universitetets grönskande 180 hektar stora området, som ligger strax norr om Capitol Hill, Gör att studenter lätt tillgång till det stora utbudet av utbildning, kultur och politiska möjligheter som Washington, DC har att erbjuda.

Affärsidé Eftersom det nationella universitetet i den katolska kyrkan i USA, som grundades och sponsras av biskoparna i landet med godkännandet av Heliga stolen, är det katolska universitetet i USA strävar efter att vara en heltäckande katolik och amerikansk institution för högre utbildning, trogen till undervisningarna av Jesus Kristus som överlämnas den av kyrkan. Tillägnad föra dialogen mellan tro och förnuft, det katolska universitetet i USA strävar efter att upptäcka och sprida sanningen genom kvalitet i undervisning och forskning, allt i tjänst till kyrkan, nationen och världen.

Mål för Universitetet Den katolska universitetet i USA är en gemenskap av forskare, både lärare och studenter, avskild för att upptäcka, bevara och sprida sanningen i alla dess former, med särskild hänvisning till de behov och möjligheter av nationen. Som ett universitet, är det i grunden en fri och självständig centrum för studier och en byrå betjänar behov av det mänskliga samhället. Det välkomnar samarbete av alla forskare av god vilja som genom processen för studier och reflektion, bidrar till dessa mål i en atmosfär av akademisk kompetens där frihet främjas och där den enda begränsningen när sanningen är sanningen själv.

Som en katolsk universitet, önskar det att odla och ge en förståelse för den kristna tron ​​i samband med alla former av mänsklig utredning och värderingar. Det syftar till att, i ett institutionellt sätt, rätt intellektuell och akademisk vittne till kristen inspiration hos individer och i samhället, och för att ge en plats för fortsatt reflektion, mot bakgrund av den kristna tron, på den växande skatt av mänsklig kunskap.

Som medlem av den amerikanska akademiska världen, accepterar det de normer och förfaranden för amerikanska institutioner och strävar efter att uppnå skillnaden inom den akademiska världen.

Trogen det kristna budskapet som den kommer genom kyrkan och trogen sina egna nationella traditioner, har The Catholic University of America unika ansvar att stå till tjänst för kristen tanke och undervisning i den katolska gemenskapen och att tjäna nationen och världen .

Platser

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 202-319-4289