The Cooper Union

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The Cooper Union för att främja vetenskap och konst, etablerat 1859, är en av landets äldsta och mest framstående institutioner för högre utbildning. Organisationen, arvet från Peter Cooper, intar en särskild plats i den kulturella strukturen i det amerikanska vardagslivet.

Grundat av industrimannen, uppfinnaren och filantropen Peter Cooper, Cooper Union hus skolor av konst, arkitektur och ingenjörskonst, samt en världsklass fakultet för humaniora och samhällsvetenskap.

Mission och vision

Genom framstående akademiska program inom arkitektur, konst och teknik, och en fakultet för humaniora och samhällsvetenskap, The Cooper Union för att främja vetenskap och konst förbereder begåvade studenter att göra upplysta bidrag till samhället.

Kollegiet medger studenter enbart på meriter och utmärkelser fulla stipendier till alla inskrivna studenter. Institutionen ger nära kontakt med en framstående, skaparförmåga och främjar rigorös, humanistisk utbildning som förstärks av processen för design och förstärkt av stadsmiljön. The Cooper Union grundades 1859 av Peter Cooper, industriman och filantrop, erbjuder offentliga program för samhället, kulturlivet och praktiskt anrikning av New York City.

Platser

New York

Address
Administrative Offices,
30 Cooper Square

NY 10003 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium