The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

George Washington Universitys Elliott School of International Affairs är en av världens ledande internationella skolor. Ligger i hjärtat av Washington, DC, dess uppgift är att utbilda nästa generation av internationella ledare, bedriva forskning som främjar förståelse för viktiga globala frågor och engagera politiken i USA och runt om i världen.

Skolans unika läge - bara några steg från Vita huset, Världsbanken, Internationella valutafonden, det amerikanska utrikesdepartementet och dussintals andra amerikanska och internationella organisationer - berikar sin undervisning och forskning och ger studenter och forskare oöverträffade möjligheter att engagera sig i Amerikanska och internationella politiska samhällen.

Elliott-skolan, utnämnd för att hedra den tidigare GW-presidenten Lloyd H. Elliott och hans fru Evelyn, erbjuder innovativa, tvärvetenskapliga undervisningsprogram som ger studenterna den utbildning som de behöver för att lyckas på den internationella arenan. Mer än 700 studenter drar nytta av ett av Elliott skolans 12 forskarutbildningar.

Skolan erbjuder Master of Arts-program inom global kommunikation, internationella frågor, internationell utveckling, internationell handels- och investeringspolitik, internationell vetenskap och teknikpolitik och säkerhetspolitik, samt Asien, Europa och Eurasien, Latinamerika och Mellanöstern . Elliott School erbjuder också en magisterexamen för yrkesmän i mitten av karriären och en dubbelgrad master i internationella studier tillsammans med dess 19 internationella partneruniversitet. Mer än 2 100 kandidater bedriver en väl avrundad läroplan för liberal konst med särskilt fokus på internationella angelägenheter eller med ett regionalt fokus på Asien, Mellanöstern eller Latinamerika och halvklotet. Elliott skolans 20 000 studenter finns i ledarpositioner i den offentliga, privata och ideella sektorn runt om i världen.

121744_44827954204_568590683a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Elliott-skolan sponsrar nio forskningsinstitut:

 • Centrum för internationell vetenskap och teknik
 • Institut för europeisk, rysk och Eurasian Studies
 • Institutet för globala och internationella studier
 • Institutet för internationell ekonomisk politik
 • Institut för Mellanösternstudier
 • Institutet för allmän diplomati och global kommunikation (medsponsorerad med GW: s skol för media och offentliga frågor)
 • Institutet för säkerhets- och konfliktstudier
 • Sigurcenter för asiatiska studier
 • Rymdpolitiska institutet

Dessa dynamiska intellektuella centra ger platser för forskare och beslutsfattare att träffas för att utveckla, testa och sprida nya idéer. Fakultetsmedlemmar arbetar individuellt och i samarbete över olika discipliner för att skärpa intellektuella debatter och fördjupa akademiska och politiska diskussioner om internationella frågor. Elliott-skolans forskning bidrar till den växande mängden kunskap som hjälper forskare, beslutsfattare och medborgare att bättre förstå världen.

121745_34060935083_bc4ef09e9a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Uppdrag

George Washington University har länge erkänt värdet av en utbildning i internationell angelägenhet. Sedan universitetet startade 1821 har vi förberett studenter att möta viktiga globala frågor och göra en skillnad i världen. Elliott School of International Affairs representerar en kulmination av innovativa idéer och nya perspektiv som genererats av dess föregångare vid The George Washington University:

 • Skolan för komparativ rättspraxis och diplomati (1898 - 1905)
 • Institutionen för politik och diplomati (1905 - 1907)
 • College of Political Sciences (1907 - 1913)
 • Internationell rätt och diplomati i Columbian College (1913 - 1928)
 • Regeringsskolan (1928-1960)
 • Skolan för regering, affärer och internationella frågor (1960-1966)
 • Skolan för internationella frågor (1987 - 1988)
 • Skolan för offentliga och internationella frågor (1966-1987)
 • Elliott School of International Affairs (1988 - idag)

På Elliott School of International Affairs är vårt uppdrag:

 • Att utbilda nästa generations internationella ledare
 • Att bedriva forskning och producera stipendium som främjar förståelse för viktiga globala problem
 • Att engagera allmänheten och det politiska samhället i USA och runt om i världen och därmed främja internationell dialog och utformning av politiska lösningar

Vårt uppdrag är att skapa kunskap, dela visdom och inspirera till åtgärder för att göra vår värld till en bättre plats.

Elliott School vid siffrorna

134753_ElliottSchoolbytheNumbers.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Om Elliott-skolan

George Washington University har utbildat generationer av internationella ledare och avancerat förståelsen för viktiga globala frågor sedan 1821.

Elliott School of International Affairs, utnämnd till hedern för tidigare GW-president Lloyd H. Elliott och hans fru Evelyn, är hängiven till detta uppdrag. Vi utbildar våra studenter i internationell teori och praktik, och erbjuder dem en djupgående analys av internationella ekonomiska, politiska, vetenskapliga och kulturella frågor. Skolans läroplan är tvärvetenskaplig; de flesta Elliott School heltids fakulteter utses gemensamt i GW-avdelningar.

Vår allmänt respekterade fakultet förbereder Elliott School-studenter för global karriär inom offentlig, privat och ideell sektor. Examensarbetare från Elliott School är konsekvent eftertraktade för utmanande globala karriärer. Dessutom tillåter vår plats i Washington, DC oss att bilda starka relationer med offentliga, privata och ideella organisationer som regelbundet använder Elliott School-studenter och studenter.

Platser

Washington

Elliott School of International Affairs

Address
Elliott School of International Affairs
1957 E Street, NW

20052 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 202-994-6240

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium