The University of Alabama

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Som statens flaggskeppsuniversitet har familjen The University of Alabama alltid fokuserat på att vara den bästa. Det är här som legender görs.

The University of Alabama grundades 1831 som statens första offentliga högskola och ägnas åt spetskompetens inom undervisning, forskning och service. Vi tillhandahåller en kreativ, vårdande campusmiljö där våra studenter kan bli de bästa individerna som möjligt, lära av den bästa och ljusaste fakulteten och göra en positiv skillnad i samhället, staten och världen. Du gillar det du hittar här. Bli en del av The University of Alabama familjen.

Vårt uppdrag

The University of Alabama kommer att främja det intellektuella och sociala tillståndet för folket i staten, nationen och världen genom skapandet, översättningen och spridningen av kunskap med tonvikt på kvalitetsprogram inom områdena undervisning, forskning och service.

Vår vision

The University of Alabama kommer att kallas universitetet som valts för de bästa och ljusaste studenterna i Alabama, och alla studenter som söker exceptionella utbildningsmöjligheter. The University of Alabama kommer att vara ett studentcentrerat forskningsuniversitet och ett akademiskt samhälle förenat i sitt åtagande att förbättra livskvaliteten för alla Alabamians och medborgarna i nationen och världen.

Våra kärnvärden

The University of Alabama har åtagit sig att:

  • Grundutbildning som producerar socialt medvetna, etiska och väl avrundade ledare som är baserade i sitt ämne och kan kontrollera sina egna öden.
  • Graduate utbildning som är djupt inhämtad i ämneskunskap, professionellt innehåll, forskningsfärdigheter och kreativ aktivitet.
  • Offentligt uppsökande och service som hålls i högsta hänsyn och främjar ett offentligt engagemang för att förbättra livskvaliteten för medborgarna i Alabama, nationen och världen.
  • Campusliv som förkroppsligar samarbete, kollegialitet, respekt och en kultur för inkludering.

Våra strategiska mål

  • Tillhandahålla en främsta grundutbildning och forskarutbildning som erbjuder ett globalt perspektiv och kännetecknas av enastående undervisning, högkvalitativ stipendium och distinkta läroplaner och samkurser.
  • Öka universitetets produktivitet och innovation inom forskning, stipendium och kreativa aktiviteter som påverkar ekonomisk och samhällelig utveckling.
  • Berika vår inlärnings- och arbetsmiljö genom att tillhandahålla ett accepterande, inkluderande samhälle som lockar och stöder en mångfaldig fakultet, personal och studentorganisation.
  • Ge möjligheter och resurser som underlättar balans mellan arbetsliv och förbättrar rekryteringen och behållningen av enastående fakultet och personal.

Platser

Tuscaloosa

Address
35487 Tuscaloosa, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium