The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Upptäck den legendariska Advantage ™ Notre Dame Business. Vi utmanar dig att Fråga mer om Business ™ när du utvecklar dina talanger och förbereda sig för att göra en skillnad. Du kanske vill hantera ett varumärke, en växt eller människor. Du kanske vill vara en Partner, En trader värdepapper, En entreprenör eller en VD. Vi vill att dessa prestationer för dig också.

Men vi vill mycket mer för dig och från dig.

Framtiden rymmer stora utmaningar. Och framtiden beror på dig.

Oavsett om vi är överväldigade och minskade med våra utmaningar, eller skapa värdehöjande lösningar för våra kollektiva gemenskaper - det är där du kommer att göra skillnad. Vid Mendoza College of BusinessTror vi att en utbildning värd dig och dessa utmaningar måste lära dig att hantera svåra problem med integritet och starka tankevanor.

I slutändan vill vi att du ska bli de ledare som gör vår framtid tillsammans bättre av förmånen av de positioner du kommer att hålla, de beslut som du gör, de resurser som du kommer att utveckla och använda, och de människor vars liv kommer du att röra.

Det är denna vision inbäddad i grundandet av University of Notre Dame av Fader Edward Sorin, CSC, 1842 och en dröm som i dag fortsätter att framkalla den kollektiva passion och energi för lärare och personal på Mendoza College of Business. Den Mendoza College of Business är hem för dedikerade lärare, forskare och mer än 2400 studenter som är engagerade i grundutbildning, forskarutbildning och verkställande studier. Examina som erbjuds på Mendoza College är:

Kandidatexamen i företagsadministration Executive Master of Business Administration Ekonomexamen (masterexamen) Master of Science i bokföring Master of Ideella Administration (MNA)

Mendoza erbjuder även ett brett sortiment av anpassade program för företag och organisationer samt certifikatprogram för chefer och ideella chefer och ledare. Dessa program erbjuds genom Fortbildning och Ideella Professionell utveckling.

Affärsidé För att bygga ett ledande katolska handelshögskola som främjar akademisk excellens, professionell effektivitet och personligt ansvar i ett sammanhang som strävar efter att vara trogen de ideal samhället, människans utveckling och individuell integritet.

Om University of Notre Dame University of Notre Dame är en oberoende, nationellt katolskt universitet i Notre Dame, Ind., Som gränsar till staden South Bend och cirka 90 miles öster om Chicago.

Källan till universitetets akademiska styrka är dess fakultet. Notre Dame lärare har vunnit 36 ​​stipendier från National Endowment for humaniora under de senaste nio åren, mer än för något annat universitet i landet.

Vid Notre Dame, har utbildning alltid varit kopplade till värden, bland dem som bor i samhället och volontärarbete i samhällstjänst. Residence hall livet är både ett kännetecken för Notre Dame erfarenhet och källa av universitetets rika tradition. En yngre tradition, universitetets Centrum för sociala frågor, fungerar som en katalysator för elev frivillighet. Cirka 80 procent av Notre Dame studenter engagera sig i någon form av volontär samhällstjänst under sina år vid universitetet, och minst 10 procent ägna ett år eller mer efter examen för service i USA och runt om i världen.

University of Notre Dame, som är en av en handfull riktigt internationella universitet, har en elevkår på över 11.500 studenter dras från alla 50 stater och mer än 100 länder. Notre Dame alumnnätverk är den mest omfattande i den högre utbildningen, med mer än 270 klubbar, inklusive mer än 40 internationella klubbar.

Medonza betyg Den Mendoza College of Business har erkänts efter högsta kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar och miljöansvar som utvalda ranking visar:

1 bland landets bästa grundutbildning handelshögskolor --Bloomberg Businessweek (2010-2014)

20 bland de amerikanska graduate handelshögskolor - Bloomberg Businessweek (2012)

15 bland topp Executive MBA-program - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Vilken MBA? (2013) och Poets & Quants för Executives (2014)

4 rikstäckande bland de redovisningsforskarutbildningen - offentlig redovisning rapport (2013)

Den Mendoza College of Business är ackrediterat av AACSB International och har åtagit sig att följa de principer för ansvarsfull förvaltning utbildning (PRME).

Platser

Notre Dame

Address
Mendoza College of Business, University of Notre Dame,
Notre Dame

46556-5646 Notre Dame, Indiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium