The University of Virginia's College at Wise

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Virginia's College i Wise är en offentlig, fyraårig högskola för liberala konst i de frodiga bergen i sydvästra Virginia. Som medlem i COPLAC är UVA Wise nationellt ackrediterat och har rankats nationellt bland de främsta offentliga liberala konsthögskolorna i USA.

Vad gör UVA Wise till en av de bästa offentliga högskolorna för fri konst i landet?

• Det är vårt pittoreska campus. UVA Wise sitter på ett expansivt 396 hektar stort campus inbäddat bland Appalachian Mountains, där studenter kan uppleva unik kulturell smak såväl som det fria.

• Det är våra uppskattade akademiker. Samtidigt som vi erbjuder en rad akademiska grader, förprofessionella program och undervisningslicenser, upprätthåller vårt topp 10 liberala konsthögskola ett imponerande förhållande mellan studenter och lärare på 13: 1.

• Det är vårt engagemang för att minska studentskulden. Åttio procent av våra studenter får ekonomiskt stöd och 97 procent av våra akademiker är för närvarande anställda eller söker en högre examen.

• Det är vårt blomstrande studentliv. Med mer än 50 studentorganisationer, livfulla NCAA-atletiska program och nästan dagliga campusevenemang har våra studenter många möjligheter att engagera sig, växa som individer och upptäcka deras passioner.

Platser

Wise

Address
College Avenue,1
24293 Wise, virginia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium