The Language Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

TLA - The Language Academy "Akademin är en ledande engelska för internationella studenter och chefer negocios.La personlig uppmärksamhet och kvalitet på undervisningen är våra första prioridad.Sabemos och förstå hur viktigt det är för engelska språkinlärning Ud.el . därför en kurs i engelska på vår akademi, är en komplett upplevelse, både akademiskt och i de sociala och kulturella aspekterna av livet i USA, och inversioner utgör ett utlopp i din framtid.

Den metod som används av TLA är i grunden inriktad och centrerade estudiante.Nuestros lärare fokuserar på dina behov, intressen och mål.

Du studenten uppmuntras att aktivt delta i kulturella aktiviteter och fältarbete utanför akademin. Således drar full nytta av sin ställning i USA.

Våra lärare och rådgivare och följa upp deras akademiska framsteg genom kursen och se till att lärandet är effektiv.

Genom en grundlig utvärdering och några inledande akademiska tester studenten placeras i lämplig engelska nivå. Utvecklingen av varje elev följs upp regelbundet av lärarna under studierna. En gång i veckan översyn av materialet dikt travez ett test för att utvärdera dina framsteg görs. Studierektor finns tillgänglig dagligen för att träffa elever som behöver det och på så sätt svara på några frågor eller funderingar om läroplanen. De lärare och administrativ personal till förfogande för studenterna under deras tillstånd för att förse dem med praktisk hjälp.

Du studenten uppmuntras att aktivt delta i kulturella aktiviteter och utflykter som anordnas av The Language Academy i den "verkliga världen." Så gynnas mest av din vistelse i USA.

Platser

Fort Lauderdale

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: