Läs den officiella beskrivningen

Om Touro

Vad som sätter Touro från varandra är inte bara våra toppklassprogram, engagerade lärare eller erfarenhetsmöjligheter, det är vår kultur och läroplan som respekterar dina åtaganden - till ditt samhälle, dina värderingar och din framtid.

Grundades 1970 för att fokusera på högre utbildning för det judiska samhället , har vi vuxit för att tjäna en brett varierande befolkning på över 19 000 studenter över 30 skolor i 4 länder . Vi är unikt anpassade till vikten av en utbildning som rymmer studenter från alla bakgrunder och omständigheter.

Från liberal konst till juridik erbjuder hälsovetenskap till teknik, näringsliv, judiska studier, utbildning och allt mellan Touro-utbildningsmöjligheter och karriärvägar till inte bara de mest begåvade och motiverade studenterna utan även de som har blivit förbisedda och underskattade, vilka ha enheten och potentialen att lyckas.

Vi har något för alla. Den enda frågan är: Till vad strävar du efter och vad vill du uppnå?117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

At-A-Glance

95 000 alumni. 19 200 studenter. 30 skolor. 4 länder. One Touro.

Touro College är Amerikas största privata institution för högre och yrkesutbildning under judiska beskärningar. Varje år vänder tusentals studenter från alla länder och livsstil oss till förskott i medicin, utbildning, judiska studier, teknik och allt däremellan.

New York är epokentret för Touro-nätverket, med program som trivs i Chicago, Kalifornien, Nevada, Moskva, Israel, Berlin.

Vi drar vår styrka inte bara i våra siffror utan av vårt fortsatta engagemang för våra värderingar, tro på social rättvisa och respekt för tillämpad kunskap och upptäckt. Från vår dedikerade fakultet till vår överkomliga kostnad för vårt varierande utbud av studenter och program erbjudande behöver du inte se långt för att se vad som sätter Touro från varandra.

Uppdragsbeskrivning

Touro College är en oberoende institution för högre utbildning under judisk besked, som är inrättad för att överföra och upprätthålla det judiska arvet, samt att tjäna det allmänna samhället i enlighet med det historiska judiska engagemanget för intellektuell utredning, överföring av kunskap, social rättvisa och samhällstjänst.

Touro erbjuder bachelor- och examenprogram i judiska studier, liberal arts och vetenskap och yrkena inklusive utbildning, lag, medicin, apotek, hälsovetenskap, socialt arbete och affärer. Dessa program betjänar olika delar av det judiska samhället och det större samhället, särskilt de som har blivit förtjänta i det förflutna. Touro är en högskola där personlig tillväxt, stipendium och forskning främjas och där män och kvinnor är förberedda för produktiva liv av värdighet, värde och värderingar.

Det judiska arvet omfattar två grundläggande komponenter, det särskilda och det universella, som återspeglas i Hillels diktum i fädernes etik: "Om jag inte är för mig själv, vem kommer att vara för mig? Och om jag bara är bekymrad över mig själv, vad är det JAG?" Denna undervisning utgör kärnvärdena på högskolan, vilket inkluderar ett engagemang för kvalitetsutbildning för alla, behandlingen, med integritet och respekt, av alla studenter, fakulteter och personal, rollen som etik i yrkena och byggandet av en responsivt och ansvarsfullt samhälle.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Judiska arv

Roten i judisk tradition, byggd på judiska värderingar.

Dr Bernard Lander förutsåg och inrättade Touro College att tillgodose ett samhälle av studenter som ofta förbises. På så sätt skapade han en miljö där judiska elevernas kulturella och andliga behov kunde gå hand i hand med sina pedagogiska sysslor.

Touro rymmer inte bara judiska traditioner, den stöder och upprätthåller dem. Högskolan är en av få i landet som bygger i tid för att eleverna ska dyrka och studera, fira och hedra sina kulturer och övertygelser.

Sedan 1970 har skolan ökat exponentiellt men våra värderingar förblir. När vi har expanderat har vi fokuserat på att betjäna olika samhällen, såväl ortodoxa befolkningar som catering till studenter som helt enkelt vill ha en exceptionell utbildning i en varm, tolerant och intellektuellt rigorös miljö.

I samtliga våra skolor och program förespråkar och förväntar vi oss alla elever att verka med integritet och respekt. Vi tror på alla människors värdighet och strävar efter att bidra till ett samhälle som gör det också.

Våra judiska värderingar är universella värderingar.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Touro College

Våra masterprogram i utbildning ... [+]

Våra masterprogram i utbildning

Avslutande av ett program leder till en magisterexamen samt certifiering i både allmän och specialutbildning (födelseklass 2 eller betyg 1-6) eller specialutbildning (betyg 7-12), vid ditt möte alla NYSED-krav, inklusive ta erforderliga seminarier och workshops, arkivera fingeravtryck med NYSED, och passera NYS lärarutbildningsexamen.

Vi erbjuder tre program:Tidig barndomBarndom och specialutbildning (1-6)Undervisningsstudenter med funktionshinder (7-12)Vad du lär dig

Oavsett ditt program kommer du att bli utsatt för de senaste bevisbaserade undervisningsteorierna och metoderna och hur man integrerar gemensamma grundläggande inlärningsstandarder i din undervisning. Du kommer att lära dig hur viktigt det är att förstå de olika kulturella sammanhangen i tunnelbanan i New York Citys stora och varierande studentkropp. Du får också gott om att sätta vad du har lärt dig att träna i praktiska klassrum .... [-]

Amerikas förenta stater New York
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Touro College

Våra Master of Science i Instruktionsteknik program tåg examen i effektiv användning av undervisningsteknik i skolor (K-12), högskolor, universitet eller företag / indust ... [+]

Våra Master of Science i Instruktionsteknik program tåg examen i effektiv användning av undervisningsteknik i skolor (K-12), högskolor, universitet eller företag / industri inställningar.

Efter framgångsrikt slutförande av Lärarcertifieringsspåret kan studenter som redan innehar New York State-initieringslärarintyg kvalificera sig för NYS-professionell lärarcertifiering som pedagogisk teknikspecialist samt UFT-kontrakts 30 poäng över masterns löneskillnad. Studenter som genomför Corporate Trainer Track kommer att erhålla de nödvändiga färdigheterna för att arbeta som företags tränare, instruktionsdesigner eller personalutvecklare.

Lärarcertifieringsspår

Kvalificerar akademiker som innehar NYS initial lärar certifiering för professionell undervisning certifiering som en pedagogisk teknik specialist samt andra lön differens på NYC DOE.... [-]

Amerikas förenta stater New York
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Touro College

Introducerar de administrativa begreppen, de juridiska och finansiella färdigheterna och de sociala och etiska frågorna som krävs för att framgångsrikt kunna hantera växa ... [+]

Introducerar de administrativa begreppen, de juridiska och finansiella färdigheterna och de sociala och etiska frågorna som krävs för att framgångsrikt kunna hantera växande komplexa tekniska organisationer.

För branschfolk som vill ansluta sig till morgondagens tekniska ledare.

Karriärmöjligheter inkluderar:ChefProjektledareTeknikchefProjektledareCIO: Chief Information OfficerProgramkrav4 programkurser 12 högskolepoäng4 Teknikledningskrav Kurser 12 högskolepoäng3 Teknologiledare Valfria kurser 9 poäng =11 Program Totalt Kurser 33 högskolepoängMS i Teknologi Ledarskap Obligatoriska kurserMSIN 610 Advanced Information Technology Project ManagementMSIN 611 Ledarskap i Teknologiska OrganisationenMSIN 621 Budgetering och finansiering för teknikansvarigaMSIN 622 Juridiska, sociala och etiska problem i teknikMS i Teknologi Ledarskap Valfria kurserMSIN 649 Information Security ManagementMSIN 657 KunskapshanteringMSIN 661 Strategic Collaboration TechnologiesMSIN 663 Business Process ManagementMSIN 669 Hantera och implementera Big Data Analytics i dagens affärsmiljöMSIN 675 Professional Internship Experience... [-]
Amerikas förenta stater New York
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska