Touro University Worldwide

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Touro University Worldwide är en ideell institution för högre utbildning fastställts av filantropiska visionärer som har åtagit sig att utveckla en passionerad, ansluten lärande gemenskap som kan hjälpa eleverna att nå sina individuella akademiska mål. Administration och fakulteten Touro University Worldwide har åtagit sig att social rättvisa, intellektuell strävan och filantropiska tull. Denna filosofi kommer från det judiska grunden för universitetet grundades ursprungligen och ett värdesystem som välkomnar alla kulturer och bakgrunder.

Förutom att ge både på campus och online akademiska möjligheter, ger universitetet enastående administrativa tjänster, spjutspetsteknik och en högt kvalificerad akademisk fakultet. Som en ideell institution, är alla resurser riktas och återinvesteras för att förbättra kvaliteten på den redan utmärkt utbildning på TUW.

TUW för global värld

Touro är ett system av judisk-sponsrade ideella institutioner för högre utbildning och yrkesutbildning, med Touro College och University System är förälder till Touro University Worldwide. På Touro, är studenter erbjuds något andra skolor helt enkelt inte ge: ett nätverk av på marken och online campus som är dedikerade till att säkerställa akademiker få en liberal arts utbildning i ett globalt sinnade inställning. Touro akademiker är inte bara kvalificerade och redo att gå in i arbetskraften; de är också redo att bli sanna världsmedborgare.

Accreditation

Touro University Worldwide är ackrediterat av ackrediterande kommissionen för Senior Högskolor och universitet i Western Association of Skolor och högskolor (WASC). Touro College Los Angeles (Lander Campus) är en division av Touro University Worldwide.

Vår mission

Uppdraget för Touro University Worldwide (TUW) är att erbjuda online grad program som tillgodoser behoven hos vuxenstuderande (service till samhället), proffs (intellektuell strävan) och den bristområden (social rättvisa). TUW har förbundit sig till sin examen, ungkarl och associera grad program för att stödja detta uppdrag. Uppdraget delas också genom campusbaserade grundutbildningsprogram vid Touro College Los Angeles Division, som betjänar en viss elevgruppen. Tillsammans med campus och online-program bidrar till att uppnå de övergripande Touro kärnvärden kör detta uppdrag för att ge möjligheter för dem som är bristområden, ge service till samhället och uppnåendet av det övergripande Touro University Wide elev framgång.