Trine University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det är lätt att prata om excellens. Men det är en annan sak helt och hållet för att verkligen engagera sig för att det varje dag. Att leva det. Att inspirera den i allt omkring dig. På Trine University, har detta engagemang för kvalitet bildade grunden för vår erfarenhet i över ett sekel. Du kommer att se det, och du kommer att känna det, det andra du kliver på vår vackra, 450-acre campus i Angola, Indiana.

Några skolor kan säga att de har varit att få det gjort på en så hög nivå i nästan 130 år. Vi kan.

Ett åtagande att Excellence

Från våra program, till vår fakultet, till våra anläggningar, till den positiva effekt vårt arbete har på samhällen överallt, vi satt våra normer på Trine bara lite högre. Vi kan inte hjälpa det. Det är som vi är. Det är därför US News & World Report och Princeton Review konsekvent rankas oss bland Midwest bästa universitet, och det är därför mer än 1.900 företag runt om i världen söker sig till våra studenter.

En enastående Campus

Bara det senaste decenniet har vi spenderat mer än $ 75.000.000 på renoveringar och nya anläggningar i hela vårt campus. Oavsett om det är tillägg av en ny, state-of-the-art medicinsk teknik byggnad; en fotbollsstadion som skulle göra någon privat högskola i landet stolt; enastående lägenhet-stil campus bostäder; eller renoveringar till scenkonst, näringsliv, utbildning, och dussintals andra anläggningar; Trine campus är, med ett ord, exceptionella.

Ett innovativt Spirit

Innovation är i vårt DNA på Trine. Det har alltid varit. I själva verket var den moderna golfboll patenterad av en Trine kandidat. Våra studenter njuta av en aktiv och engagerande lärande, vann nationella utmärkelser för hands-on arbete de åstadkomma. Vi har investerat mer än $ 8 miljoner i avdelningen för innovation och teknik. Och vi nyligen presenterat en ny, högteknologisk Project Based Learning Center for Excellence.

Platser

Angola

Trine University

Address
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 800-347-4878

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium