Tufts University - School of Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Tufts School of Engineering

Tufts tekniska program utmanar de traditionella gränserna för akademiska discipliner, forskning och roller för ingenjörer i vårt alltmer sammanlänkade globala samhälle. Varje dag utvecklar Tufts forskare nya verktyg för att förbättra medicinsk diagnos och behandling. nya material för en grönare framtid; smartare, kraftfullare datorer; och innovativa sätt att utbilda morgondagens ingenjörer.
Magister- och doktorandprogram i sex akademiska avdelningar, samt MS i Engineering Management, erbjuds genom Tufts Gordon Institute, ge ingenjörsstudenter den rätta mixen av specialisering och tvärvetenskaplig prospektering.

akademiker

Tufts examen program erbjuder en exceptionell akademisk erfarenhet, utmärkt av nära fakultet interaktioner som kommer att driva dig från examen studie till din karriär. Med en rad program inom konst och vetenskap och teknik kombinerar Tufts resurserna i en forskningsintensiv institution med en stödjande, kollegial atmosfär.
Examensprogrammen omfattar:
  • Doktorandprogram
  • Magisterprogram
  • Certifikatprogram
Graduate studenter och postdoktorander bidrar till att skapa och sprida kunskap som individer, och som viktiga medlemmar av forskargrupper. Här får du möjlighet att undervisa och mentorera några av de ljusaste akademikerna i landet, som tjänar som nyckelundervisning och lärande partners med fakulteten.

Campus livet

Graduate studentliv är fylld med många belöningar och tillfälliga utmaningar. När du förföljer din avancerade examen kommer du att lära dig att balansera de konkurrerande kraven på stipendium och liv bortom klassrummet.
På Tufts erbjuder vi många möjligheter att bli involverade i vårt universitetssamhälle. Vi uppmuntrar dig att utforska de samkurser som finns tillgängliga för dig och att bli kunnig om de faciliteter, tjänster och resurser som finns här för att stödja dig.

Platser

Medford

Address
200 College Ave, Medford, MA 02155, USA
Medford, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium