Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

BIOMEDICAL SCIENCES (BMS) GRADUATE PROGRAM

Graduate Programmet i biomedicinska vetenskaper (BMS) är en del av Tulane School of Medicine. Det är organiserat som ett tvärvetenskapligt, interdepartmentalt och intercampus-program, som består av fakulteten aktivt engagerad i biomedicinsk forskning. Målet med programmet är att utbilda forskare i ett samarbetsvetenskapligt samfund som drivs av kreativitet och innovation. Tulanes forskarprogram i biomedicinska vetenskaper samlar några av världens mest talangfulla ungdomar med nationellt och internationellt erkända lärare och forskare: allt i en livlig stadssamling fylld med möjligheter både in och ut ur laboratoriet och klassrummet.

BMS består av mastergradsprogram i anatomi (strukturell och cellulärbiologi), biokemi och molekylärbiologi, medicinsk genetik och genomik, mikrobiologi och immunologi, patologi (molekylär medicin), farmakologi och fysiologi. De ettåriga MS-programmen är utformade för att berika och förbättra akademiska legitimationsuppgifter för doktorander och stärka sin akademiska grund för ytterligare intellektuell utveckling, inklusive inträde i medicinska skolor, tandläkare eller andra hälsovårdrelaterade program eller doktorandforskningsprogram. En extremt hög andel av kandidaterna i Tulane MS uppnår sitt mål om uppföljning.

I BMS-programmet ingår även ett doktorandprogram i biomedicinska vetenskaper med specialisering inom något av ovanstående ämnesämnen. Ph.d.-programmet ger studenterna möjlighet att välja sina avhandlingar från ca 90 fakultetsmedlemmar i grundvetenskap och kliniska avdelningar vid medicinska fakulteten och Tulane National Primate Research Center.


TULANSKOLIN FÖR LÄKEMEDEL

En av landets mest erkända centra för medicinsk utbildning, Tulane University School of Medicine är ett pulserande centrum för utbildning, forskning och offentlig service. Celebrating 175 års jubileum 2009, Tulane School of Medicine är den näst äldsta läroanstalten i Deep South och den 15: e äldsta läroanstalten i USA.

Tulane School of Medicine rekryterar högsta fakultet, forskare och studenter från hela världen, och driver gränserna för medicin med banbrytande medicinsk forskning och kirurgiska framsteg. Från uppfinningen av det binokulära mikroskopet till robotoperationer, fortsätter Tulane School of Medicine i spetsen för modern medicinsk innovation. Tulane School of Medicine utrustar nästa generations medicinska experter med verktygen för att lyckas i en snabbt föränderlig värld och forma vården av vården. Dagligen strävar vi efter att uppfylla vårt uppdrag "Utbildning, forskning och patientvård: Vi helar samhällen".

Tulane School of Medicine är fullt ackrediterad av Liaison Committee on Medical Education.

Början

New Orleans, som ligger i ett subtropiskt klimat och med en av de livligaste internationella hamnarna i världen, var sårbar för alla typer av virulenta infektionssjukdomar år 1834. När Medical College of Louisiana publicerade sitt prospekt samma år var nyckeln bland målen "att leda framsteg för vetenskap och rationell behandling av sjukdomar."

Vid 1845 erkände statlig lagstiftare institutionens värde och godkände ett fullvärdigt universitet i New Orleans. Den medicinska komplexet erkändes snabbt som en av de största medicinska skolorna i landet. Vid 1860 hade anmälan ökat till mer än 400 studenter och positionerat det som det fjärde största programmet för medicinsk utbildning i landet.

År 1882 donerade Paul Tulane omfattande fastigheter i New Orleans för stöd av utbildning. Styrelsen för Tulane Educational Fund beslutade att stödja University of Louisiana, och 1883 antog lagstiftaren i Louisiana en proposition som skapade Tulane University of Louisiana, ett privat, icke-sekretärt universitet. Som en del av Tulane University fortsatte den medicinska skolan att trivas och expandera, flytta in i 20-talet som den högsta rankade läkarskolan i söder och en av de bästa i nationen.


Upptäckt och översättning

Tulane School of Medicine utmärkte sig i upptäckt och översättning såväl som i utbildning. År 1932 examen Dr. Michael E. DeBakey från Tulane School of Medicine och började en framstående karriär inom hjärt-kärlkirurgi. Som medicinsk student forskade han och utformade valspumpen, som blev en viktig del av hjärtlungan som leder till öppen hjärtkirurgi.

Andra Tulane-fakultetsmedlemmar som gjort varaktiga framsteg i medicin under det senaste århundradet är Dr. Robert Heath i psykofarmakologi, Dr. George E. Burch i fysiologi, Dr. Andrew V. Schally i endokrinologi och Dr. Louis J. Ignarro i farmakologi, de senare två vinnande Nobelprisen för deras arbete på Tulane.


orkanen Katrina

I slutet av augusti 2005 med Tulane School of Medicine på grund av den stora programmatiska expansionen orsakade den värsta naturkatastrofen i Förenta staternas historia otrolig förstörelse för New Orleans, dess folk och institutioner, inklusive Tulane University.

Tulane-läkare stannade hos sina patienter på Tulane Hospital, Charity Hospital och New Orleans VA-sjukhuset tills de tvingades evakuera. Dessa läkare, studenter och boende skulle snart återvända till staden, etablera kliniker på nya platser och återställa tillgången till både vård och medicinsk utbildning.

I efterdyningarna av stormen evakuerade Tulane School of Medicine till Baylor College of Medicine i Texas, där medicinska studenter återupptog sina studier. Tulane Medical School administratörer samordnade skolans återvändande till New Orleans, som började i november 2005 och rymde 98,5% av Tulanes medicinska studenter som var kvar med Tulane efter orkanen Katrina. Under det följande året blev den dedikerade och engagerade fakulteten rekonstituerade kraftfulla forsknings- och undervisningsprogram som rymd beboelig.


Går vidare

Tulane School of Medicine har etablerat sig som en viktig komponent i förnyelsen av en av Amerikas största städer. Vi tränar de mest kvalificerade studenterna för att vara kompetenta, medlidande läkare som kommer att erbjuda högkvalitativ primär- eller specialvård lokal, nationellt och globalt.

Platser

New Orleans

Address
1430 Tulane Avenue
70112 New Orleans, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium