Tulane University School of Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utbildning, forskning och patientvård: We Heal Communities

Ett av landets mest erkända centra för medicinsk utbildning, Tulane University School of Medicine är ett livligt centrum för utbildning, forskning och offentlig service. Tulane University School of Medicine är den näst äldsta medicinska skolan i Deep South och den 15: e äldsta medicinska skolan i USA. Tulane School of Medicine är fullständigt ackrediterat av sambandskommittén för medicinsk utbildning.

Uppdrag

Vi förbättrar människors hälsa och främjar friska samhällen genom upptäckt och översättning av bästa vetenskap till klinisk praxis och utbildning; att leverera patientvård av högsta kvalitet och förbereda nästa generation framstående kliniska och vetenskapliga ledare.

Syn

Att vara en distinkt, framstående forskningsintensiv medicinsk skola som omvandlar hälsa genom upptäckt, livslångt lärande och patientcentrerad hälsovård.

Kärnvärderingar

Ansvarighet

Medlidande

Kvalitet

Samarbete

Integritet

Mångfald

Kreativitet

Ett av landets mest erkända centra för medicinsk utbildning, Tulane University School of Medicine är ett livligt centrum för utbildning, forskning och offentlig service. Tulane School of Medicine firar 175 års jubileum 2009 och är den näst äldsta medicinska skolan i Deep South och den 15: e äldsta medicinska skolan i USA. Läs mer

Mål för utbildningsprogram

Patientvård

Kunskap för övning

Övningsbaserat lärande och förbättring

Interpersonella och kommunikationsfärdigheter

Professionalism

Systembaserad praxis

Interprofessionellt samarbete

Personlig och professionell utveckling

Gemenskapens engagemang och service

Början

New Orleans, beläget i ett subtropiskt klimat och med en av de mest trafikerade internationella hamnarna i världen, var sårbart för alla typer av virulenta infektionssjukdomar 1834. När Medical College i Louisiana publicerade sitt prospekt samma år var nyckeln bland dess mål "att leda utvecklingen av vetenskapen och den rationella behandlingen av sjukdomar." Läs mer

Upptäckt och översättning

Tulane School of Medicine utmärkte sig i upptäckt och översättning samt i utbildning. 1932 tog doktor Michael E. DeBakey examen från Tulane School of Medicine och började en utmärkt karriär inom hjärtkärlkirurgi. Som medicinstudent forskade han och designade rullpumpen, som blev en viktig komponent i hjärt-lungmaskinen som ledde till öppenhjärtkirurgi.

Platser

New Orleans

Address
Tulane Avenue,1430
70112 New Orleans, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium