Tulane University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tulane University School of Architecture har åtagit sig att driva för excellens utan förbehåll inom områdena arkitektur, bevarande och hållbar utveckling av fastigheter.

Vi är belägna i hjärtat av Gulf Coast, där alla utmaningar med människans invånare på planeten står på spel. Här har vi möjlighet att definiera arkitekturens roll inför klimatförändringar, kust- och ripariankrisen, urbaniseringsprocessen under dessa omständigheter och utmaningarna för social och miljömässig rättvisa.

Vi tror att detta är ett historiskt ögonblick på bästa möjliga plats på jorden att vara arkitekt och utbildare.

Tulane University diskriminerar inte på grund av ras, kön, färg, religion, nationellt ursprung, medborgarskap, civilstånd, sexuell läggning, ålder, funktionshinder, militär, veteranstatus eller någon annan skyddad status eller klassificering enligt federala, statliga eller lokala lagar i sina program och aktiviteter.

architecture, blueprint, floor plan3844328 / Pixabay

Tulane School of Architecture tillhandahåller en utbildning i världsklass i arkitektur, bevarande och hållbar utveckling av fastigheter. Dessa program, från grundnivå till doktorandnivå, utrustar framtida kandidater med de grundläggande intellektuella, kulturella och tekniska färdigheter som krävs för att vara relevanta för att vända sociala ojämlikheter och ekologiska störningar.

Skolans undervisning och forskning främjar fälten i de mest relevanta ämnena i dag, till exempel klimatförändringar, kust- och bergskris, urbaniseringsprocessen under dessa omständigheter och utmaningarna för social och miljömässig rättvisa.

På Arkitektskolan sker utbildning i klassrummet och i samhället. Effekterna av våra studenter, fakulteter och akademiker kan ses över hela världen och här i New Orleans vid Albert och Tina Small Center for Collaborative Design och URBANbuild.

Examensprogram:

  • Bachelor of Architecture
  • Bachelor of Science i arkitektur
  • Master of Architecture I
  • Master of Architecture II
  • Master of Preservation Studies
  • Master i hållbar fastighetsutveckling

Uppsökande program:

  • Albert och Tina Small Center for Collaborative Design
  • URBANbuild
  • Tulane Regional Urban Design Center
  • Karriärutforskningar inom arkitektur (sommarförskoleprogram)

girl, drawing, natureuslikajme / Pixabay

Forskning

Tulane University är det enda högsta forskningsuniversitetet i en region som hanterar de mest pressande sociala, miljömässiga, ekonomiska utmaningarna. Att lösa dessa brådskande problem - bostäder, arbeta med samhällen för att återföra dem, utveckla nya scenarier för att bebos av våra floder och deltor - är djupt förankrade i Tulanes identitet. Vårt universitet är engagerat i arbete som ger innovation genom att korsa disciplingränser.

Tulane School of Architecture har en lång historia av engagemang för att ta itu med verkliga frågor och generera ny kunskap, särskilt efter orkanen Katrina och vårt ledarskap när det gäller att hjälpa våra samhällen att byggas upp igen. Och som arkitekter, utbildade att leda komplexa team för att hantera komplexa frågor, är vårt arbete i grunden tvärvetenskapligt och uppfinningsrikt.

Forskning och innovation vid Tulane School of Architecture är inriktad på två huvudområden: 1) Empowerment of Communities genom Arkitektur och 2) River och Delta Urbanism, som åstadkommes genom professionell designkompetens och ledarskap inom designutbildning.

Skolans Albert och Tina Small Center for Collaborative Design och URBANbuild är två nationellt och internationellt erkända program som ger studenter och fakulteter möjlighet att arbeta med lokala samhällsbaserade projekt genom praktikplatser, studio- och klassprojekt och designbyggande möjligheter. Yamuna River Project är ett tvärvetenskapligt forskningsprogram vars mål är att återuppliva Yamuna-flodens ekologi i New Delhi och därmed återansluta Indiens huvudstad tillbaka till vattnet.

Platser

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6823
70118 New Orleans, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium