University of East-West Medicine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UNIVERSITETET UTTALANDE

Uppdraget för University of East-West medicin är att förbereda kvalificerade akademiker av certifikat och utbildningsprogram inom kompletterande hälsa och östra medicin fält, som gör det möjligt studenter att öka sin kunskap och att ange eller förbättra sina yrkesval i positioner som utökar traditionell amerikansk hälsa vårdtjänster genom att tillhandahålla alternativ för välbefinnande kunder eller patienter.

KÄRNKOMPETENSER

De institutionella kärnkompetens uttalanden är ett engagemang för studenterna och allmänheten om att lärare och personal kommer att arbeta med eleverna så att deras intyg eller examen från University of East-West medicin kommer att representera kunskaper, färdigheter och attityder återspeglas i kärnkompetens områden. Kärnkompetenser är resultat som när uppfyllda, kommer att leda till förverkligandet av institutets uppdrag.

Demonstrera föremålet Expertise

Studenterna kommer att visa förvärva kunskaper och färdigheter inom det valda ämnesområdet, lämpar sig för deras examen eller intyg, på en nivå som förbereder dem att börja arbeta eller förbättrar deras yrkesmässiga kunskaper, färdigheter och förmågor. Mätning: sysselsättningsstatistik.

Tänk Kritiskt

Studenterna kommer att analysera och lösa problem, utvärdera idéer och metoder, uppskattning och förutsäga resultaten baserade på underliggande principer i förhållande till ett visst ämnesområde; och på avancerad examensnivåer, kommer eleverna att tolka vetenskapliga studier, kontrollera rimligheten i slutsatserna, utforska alternativ, erkänna olika perspektiv, och anpassa idéer och metoder till nya situationer. Mätning: Framgångsrikt slutförande av kurser och / eller klinik med fallstudier och problemlösning övningar.

Kommunicera effektivt

Studenterna kommer att uttrycka sig klart och eftertänksamt i diskussioner med kunder eller patienter, kollegor och annan vårdpersonal. Mätning: Framgångsrikt slutförande av kurser och klinik.

Öva livslångt lärande

Studenterna kommer att visa uppskattning för livslångt lärande genom att identifiera och utnyttjar resurser och möjligheter till sysselsättning eller yrkes förbättring. Mätning: Själv rapporter från studenter; närvaro vid UEWM evenemang; fortsätter att DAOM programmet

Express Global medvetenhet

Eleverna kommer att inse att de är medlemmar i en lokal och global gemenskap. De kommer att respektera och anpassa sig till sociala, språkliga och kulturella mångfalden i kollegor, patienter eller klienter. Mätning: avslutad klinik och anpassning till UEWM miljö.

Uppträda ansvarsfullt och etiskt

Eleverna kommer att välja beteenden och fatta beslut på ett sätt som återspeglar deras uppskattning och förståelse för sina juridiska och etiska ansvar i en professionell miljö. Mätning: avslutad klinik.

University Styrkor

Vi är fast beslutna att stödja alla våra elever att nå sina mål och förverkliga sina drömmar. Vi förstår vikten och värdet av att upprätthålla integriteten på en administrativ nivå medan en vänlig och trevlig inlärningsmiljö upprätthålls.

UEWM erbjuder en gedigen utbildning i TCM genom att välja mycket erfarna och kunniga instruktörer som är dedikerade till sin läraryrket och elevernas lärande. Vårt universitet erbjuder en kombination av föreläsning och klinisk praktik för eleverna att behärska och etablera sitt lärande. Våra lärare är utvalda för sin yrkesutbildning, klinisk och pedagogisk erfarenhet och engagemang för utbildning och utveckling av TCM. Akademiska kurser i TCM kärnprogrammet och verksamhetsförlagd utbildning är normalt undervisas av yrkesutövare som har ett genomsnitt av tjugo års klinisk erfarenhet.

Vårt intensiva didaktiska och klinisk utbildning garanterar hög kompetens och förtroende våra studenter behöver. UEWM utexaminerade uppnå höga passerar poäng i både California State Licensing examen och National certifiering examen.

UEWM erbjuder studier utomlands program och utbyter verksamhet med Beijing University of kinesisk medicin, Anhui College of kinesisk medicin och Hei Long Jiang kinesisk medicin University. Vår studie utomlands program med dessa universitet erbjuder en möjlighet att studera med mästare i hjärtat av kulturen som gav detta läkemedel födelse. Universitetet är förknippad med Alliance of International Health och Healing för att främja hälsa och helande.

UEWM erbjuder certifikat specialitet program i Asian Bodywork terapeut och fortbildningskurser (CEU) som godkänts av California Akupunktur styrelsen. CEU att akademiker och licensierade utövare att hålla jämna steg med de senaste trenderna och aktuell forskning inom området.

Vi erbjuder också flexibel undervisning betalningsplan, där avbetalningarna är räntefria och lån programmet finns också tillgängliga på begäran.

Vi erbjuder ett flexibelt schema med dag, kväll och helg klasser i både engelska och kinesiska för antingen heltid eller deltidsstuderande. Den heltid program tar ungefär tre år och deltid Programmet tar ca 8 år för färdigställandet. Många studenter kan ta klasser som en icke-graders program, där du kan lära dig de kunskaper och färdigheter för att förbättra kvaliteten på hälsa för dig och din familj. Vår skola erbjuder ett rullande antagning politik, som börjar i månaderna januari, maj och september varje år.

Vi nätverk med sjukhus och vårdcentraler med akupunktur program för sysselsättningsmöjligheter för våra studenter. Våra studenter får ständigt förmåner såsom klinikens behandlingar och fortbildning seminarier som krävs av California Akupunktur styrelsen för licensierade utövare.

Vår elevkår består av studenter från alla åldersgrupper och olika kulturella och etniska bakgrunder. Vår elevkår består av läkare, kiropraktorer, sjuksköterskor, sjukgymnaster, massörer, ingenjörer, lärare, konstnärer, tandhygienister, advokater, apotekare, servitörer, liksom människor som precis avslutat två år på college utan medicinsk bakgrund.

Vår klass storlek är tillräckligt liten för att få individuell uppmärksamhet, vilket hjälper dig tillgodogöra sig ämnet, men ändå tillräckligt stor för att möjliggöra att stimulera gruppinteraktioner.

Universitetet är professionellt feng shui-utformad för att ge en lugn och fokuserad studiemiljö. Universitetet är lättillgängligt från större motorvägar, motorvägar och kollektivtrafik; parkering vid universitetet partiet är gratis.

Vi ligger nära centrum Sunnyvale, Kalifornien, i hjärtat av Silicon Valley. Sunnyvale är en av de säkraste städerna i USA med året runt solsken och närmiljö av hög kvalitet. Sunnyvale ligger nära fantastiska stränder och vackra bergen. Enligt KTSF / Kanal 26 och WorldJournal tidningen, är Sunnyvale en av de tio bästa städerna i landet känd för sina vackra omgivningar.

Platser

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium