UNC System International Recruitment Consortium

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Våra 11 universitet är så olika som dina mål."
UNC International representerar en grupp av 11 högkvalitativa universitet inom University of North Carolina System. Våra institutioner spänner över staten, från bergen till kusten. De sträcker sig från små och personliga med 3500 studenter, till stora och forskningsintensiva med 35 000 studenter. Med undervisning och lärande program för grundutbildningen till postdoktorprogram, erbjuder vi verkligen något för varje elev.

”Affordable. Tillgänglig. Uppmärksammad. Elva stora universitet, vilket är rätt för dig? "
Med så många alternativ förstår vi att välja rätt universitet och studieprogram kan känna sig överväldigande för internationella studenter, och vårt mål är att effektivisera processen för dig. UNC International gör detta genom att fungera som ett nav för studenter intresserade av att studera på en av våra medlemsskolor - 11 utmärkta universitet, ett stopp!

Vi är här för att hjälpa!
Vår kunniga personal har gjort den inledande forskningen för dig genom att sammanställa informationen du vill veta - rankningar, anmärkningsvärda studier, karriärmöjligheter, ansökningsfrister och krav och mer - för alla våra universitet på ett bra ställe. Kontakta oss och låt oss hjälpa dig att hitta UNC International University som bäst matchar dina professionella och personliga mål.

Platser

Chapel Hill

Address
910 Raleigh Road
27514 Chapel Hill, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium