UNIVERSITY OF LOUISIANA AT LAFAYETTE COLLEGE OF LIBERAL ARTS

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bland de mest uppskattade färdigheterna på dagens arbetsmarknad och i vår ständigt föränderliga värld är konsten att muntlig och skriftlig kommunikation, en stark känsla av kritisk analys och resonemang och förmågan att använda kreativa sätt att lösa problem. Vårt program för fri konst lär dig hur du använder en mycket speciell maskin: ditt sinne. Det lär dig bedömning, historiskt perspektiv, förmågan att resonera och konsten att kommunicera. Dessa fyra färdigheter är mer nödvändiga än någonsin för att möta framtidens utmaningar.

Liberala konststudier tar ett mångsidigt tvärsnitt av kurser, såsom historia, moderna språk, filosofi, matematik och naturvetenskap, engelska, datavetenskap, astronomi och psykologi, för att bara nämna några. Det här utbudet av kurser ger dig ett perspektiv på det förflutna, en förståelse för nutiden och flexibiliteten att möta framtidens utmaningar.

Vi tror att en liberal konstutbildning med betoning på att lära sig att lära sig och på kritiskt tänkande är den bästa förberedelsen för karriärer och för livet i en föränderlig värld.

Platser

Lafayette

Address
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium