Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid University of San Diego Joan B. Kroc Skolan för fredstudier, främjar vi ett mångfacetterat förhållningssätt till fredsbyggande och social rättvisa, som integrerar teori och praktik i klassrummet och i samhällen över hela världen.

Vi undersökte några av de tuffaste, mest oroliga fenomenen i våra tider och producerar rigoröst och innovativt arbete som publiceras i en mängd olika butiker.

Studenter från hela världen utarbetas av enastående fakultet och får erfarenhet inom fältet genom vårt praktikprogram och Kroc-skolinstituten - institutet för fred och rättvisa, gränsöverskridande institut och centrum för fred och handel (den senare i samarbete med Handelshögskolan).

Kroc-skolan är en resurs för internationella fredsbyggande och förändringsarbetare, studenter, fakulteter, medlemmar i samhället och alla som är dedikerade till fred och rättvisa.

Vi inbjuder dig att utforska vår hemsida, lära dig mer om vårt mastersprogram och våra instituters arbete, anmäla dig till våra nyhetsbrev eller planera ett besök.

Platser

San Diego

University of San Diego - Joan B. Kroc Institute for Peace and Justice

Address
University of San Diego
5998 Alcalá Park
San Diego, CA

92110 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 619-260-4600

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium