University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om kollegiet

Som ett av landets främsta Jesuit-katolska universitet kombinerar College of Arts and Sciences en rigorös akademisk läroplan med ett urbana globalt perspektiv. Högskolans vision om framgång innebär både huvud och hjärta, med enastående lärare som ger eleverna kunskaper och medkänsla för att skapa en mer rättvis och human värld.

Under de senaste åren har våra lärarkollekar fått oöverträffat nationellt erkännande: att vinna nationella utmärkelser, få stora nya bidrag och prestigefyllda Fulbright-stipendier, och premierar på stora konstplatser och filmfestivaler runt om i världen.

Våra studenter har publicerat sin forskning tillsammans med vår fakultet, vann priser för sina skrivningar, fått högt konkurrensutsatta stipendier och godkänts på högskolor. De är också engagerade i samhället och de gör en skillnad. Från att bygga ett bibliotek för gatubarn i Zambia för att överbrygga den digitala klyftan i Peru, för att bekämpa dagens slaveri här i USA, förändrar våra elever världen bättre.

Högskolan för konst och vetenskap erbjuder ett brett utbud av utbildningsalternativ med ett uppdrag att inte bara ge den kunskap och färdigheter som krävs för att lyckas som personer och yrkesverksamma men också de värderingar och känslighet som är nödvändiga för att vara män och kvinnor för andra.


Marcelo Camperi, dekan för högskolan för konst och vetenskap

Våra program

I denna stad av innovation, entreprenörskap och kultur erbjuder USF 16 unika magisterprogram i sin högskola för konst och vetenskap.

Graduates av numren

Ansök på USF

En USF-utbildning handlar inte bara om bokens smarts, det handlar om att göra en verklig skillnad.

Platser

San Francisco

University of San Francisco

Address
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415.422.5101

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium